Kolbn.jpg

Kolbotn er et koselig, lite tettsted midt i Oppegård kommune på Østlandet. Folk i Kolbotn er veldig engasjerte, har en kul hobby og liker å bygge ting. Særlig rare bygninger som ikke passer til å stå ved siden av hverandre. Mange snekkere og arkitekter har derfor faktisk hørt om Kolbotn.

I Kolbotn står Oppegårds rådhus, en slags pyramide, der alle politikkmenneskene sitter og sikler på fancy byggeplaner og kutter ned på ungdomsarbeid. Derfor er det en del rampete unger som løper rundt i Kolbotn og synger egenkomponerte rap-låter som de truer med å sende inn til Mgp. jr. (Gruppa The Real Five klarte å betale seg til finalen, og siden den gang har unger løpt rundt og rappet som aldri før.) Antallet stemmer som sendes inn til Mgp. jr. har i motsetning sunket. Det blir aldri det samme igjen etter at låta "Kolbotn" ikke vant. Ifølge lokalavisen har alle flyttet fra Kolbotn for å ikke bli igjenkjent.

Kolbotn ble først skrevet om i avisene da stedets kvinnelag i fotball vant cupgull i 2007. Det er bare det at ingen bryr seg om kvinnefotball, så det ble bare skrevet i lokalavisene.

Kolbotn har dessuten et ganske nytt kulturhus, Maiskolben, der ungene sopes inn og tvinges til å lære seg å spille et instrument. Diverse kjente (norske) artister inviteres også til Maiskolben for å underholde innbyggerne, unga, snekkerne og arkitektene. Den andre delen av innbyggerne som slettes ikke er musikalske holder til i diverse treningshaller i området der de lærer å være overlegne, selvom de ikke er så flinke.

Ja, Kolbotn er en fantastisk sjarmerende flekk på kartet. Selv om det ikke er en videre kjent flekk. Stedet er ikke heller kjent for sin store turismevirksomhet, siden de fleste fremmedfolkene havner der ved en tilfeldighet ved at de f. eks. sovnet på toget. Om du så skulle havne i Kolbotn, kan du egentlig gjøre det meste. Du kan stå og se på den store byggeplassen i sentrum, du kan lage en rap, eller du kan bade i Kolbotnvannet og se om du etser bort. Velkommen!


Kjente personer i KolbotnRediger

  • Kjell Magne Bondevik (fastboende)
  • Mari Boine (var innom Narvesen og kjøpte en Imsdal, ikke bekreftet)
  • Øyvind Alsaker (var inneom Coop Mega og kjøpt blant annet ingefær)
  • Dagfinn Lyngbø ( var også innom Coop Mega hvor han vandret rundt og ble sett på)
  • "Vinnie" (fra papirgutta)
  • Atsjo-mannen (observert litt over alt og ingen steder på samme tid)
  • Robert Mood bodde i Oppegård til ut romjulen 2019. Han bodde der også i 1920.