Kiwi (frukt)

NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Kiwi (frukt), men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Kiwi.

En kiwi, før evolusjonen har satt inn.
Tre kiwier - de to første ser ut til å være frukt, mens den sist er en grønnsak.
Stilig kiwi!.png

Forskere fra et eller annet sted har funnet ut at kiwi er en frukt. Det har vært mange debatter om dette, hvor verdens mektigste menn har deltatt. George W. Bush mener selv at en kiwi er en grønnsak, siden den er grønn.

Det er mange måter å utnytte en kiwi, man kan spise den, holde den, kast den, skjære den, stikke den, kjøpe den, selge den, koke den, steke den, grille den, klemme den, knuse den, sprenge den, brenne den, molikyl revne den osv.

Det er idag ukjent hvor kiwien kommer fra, men kiwiens hemmelige pseudonym kinesisk stikkelsbær antyder at den kommer fra Kina. Det har samtdig vært ubekreftede rykter om at det er butikken Kiwi (butikk) (Kjøp tregt, utrygt og dyrt hos KIWI) som i dag produserer disse klumpene på sine kiwifarmer i New Zealand. PS: Ikke kjøp ting på "Kiwi". Du kommer til å få sprutbæsj og svime av.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
Wut is bonzi buddy touching.png Malware.jpg "BLASTA! JEG HACKA DEG MAN! REKT!" Malware.jpg
Denne artikkelen har blitt datasnoka av selveste Bonzi Buddy