Asiater eller kål??


OpprinnelseRediger

Det er en utbredt misforståelse at kinakålen kommer fra Kina, egentlig så kommer den fra Japan. Årsaken til at denne myten har oppstått stammer fra keiser Huang Wii U av Japan og hans besettelse for å spille wii. I 1658 kom det et skip fra Russland, eller Sunnmøre som det ble kalt på den tiden, dette skipet var på vei for å dumpe atomavfall og da det klappet til kai i Japan kvittet de seg med den becquerellinfiserte kålen på enkleste vis; De Genmanipulerte den til å ligne på Japanesere, slik at de innfødte ikke skulle vekke mistanke over at sunnmøre sine Kåldrevne kraftverk dumpet usunn kål i gatene i Japan.


Senere tidRediger

I årene 1996-2007 var Japan under herredømme av kina(Eller Xiao Ki Juangu Oi-gaku Ishotturu Kami fungityari som de kalte det på den tiden). Kineserene likte kålen så godt at de tok æren for hele greia og endret navnet fra Holgiking Unikotya Gaoyu Donikao til Kinakål, derav navnet kinakål.

NB: Japanere tror forsatt at kinakålen ikke er en kål, men at de er genmanipulerte japanere som er født i Kina.


I KinaRediger

Kineserene kaller ikke kinakålen for "kinakål" men de kaller den for Dijin, noe som betyr "dom" eller "idiot". Det er fordi at kineserene tror at kinakålen har hjerne, men at den har en IQ på 2. Det har seg av at når kineserene tok tester av kålen fant de ut at de var så domme at de nesten ikke kunne gjøre noe som helst, det eneste de kunne gjøre var å synge "Wouldn't it be nice" av Beach boys.


Kinakål som matRediger

Kinakål inneholder store mengder med Wikajomaticsyre, som som gir asiater de karakteristisk rare øynene, og siden kinakål er hovedføren til alle asiater (Sannsynlig vis fordi at de ikke har noe førdøyelsessystem, og derfor kun kan spise kinakål og ris) Har de fleste asiatere rare øyne. Visst noen som ikke er fra Asia spiser kinakål vil de med en gang starte å synge i vei på gamle Asiatiaske viser og sanger imens de danser noe kineserene kaller hønsedans, men som i senere tid kun viste seg å vere en billig kopi av fugledansen. 5 minutter etter at du har spist kinakål, vil regjeringer ha fått greie på det, og de vil ta inn i huset ditt, sette deg i bur og sende deg på neste fly til Kina (Derav grunnen til det store folketallet i Kina). Når du kommer til Kina, vil du bli sendt til en kinesisk familie som vil brennmerke deg med en gang for å vise alle at du tilhører dem. Etter det vil du sannsynligvis leve som slave for denne familien resten av livet og bli tvunget til å sove i bur.