Perfekt kø.

er et fenomen som kan bli observert over alt, særlig i kafeteriaer på ulike skoler i Norge. Det finnes ulike steder hvor det er helt unaturlig å finne kø, disse er blant annet land som England og Tyskland, hvor regler ikke finnes.

HistorieRediger

Kø ble først oppdaget av hvite slavedrivere når de skulle piske slavene sine i 1990. Nelson Mandela og Barack Obama stod da på rad og rekke for å bli slått på rumpestumpen av mesterrasen. Dette likte ikke de hvite ikke og presset alle inn mellom to gjerder som var satt opp og sa "Kun de ti første vil bli betjent". Dette medførte til en masse pressing fra bakfra, ettersom alle ønsket pisking.

Dette konseptet ble så likt senere at leger bruker det under fødsler ved å skrike "Press! Press!" til ungen som er på vei ut.

I dag er kø selve definisjonen på "effektivitet" og mange følger denne måten å organisere seg.

MusikkRediger

Når kø enda ikke var like populært som det er i dag, hendte det at de såkalte "hipsterene", som står bak alt som er populært i dag, fikk folk til å "køe". Det ble da vanlig å finne perfekt musikk å "køe" til. Dette var som oftest heismusikk og det ble vanlig for mennesker å presse inn så mange som mulig i en metallboks for å hedre denne nye sjangeren dans. Ellers var Spice Girls også veldig godt likt.

Som oftest favoriserer køfolk musikk med tekst skrevet av Gaute Heivoll. Dette er fordi kun han kan beskrive det dype mørket som køfolk krever.

Hvordan stå i køRediger

Det finnes to ting man kan gjøre med kø, starte eller fortsette. Vær obs: Vær sikker på at du kan takle kjærligheten du får fra medmenneskene dine!

Hvordan starte en køRediger

1. Finn en gjenstand, butikk, bilvei, billettluke eller nymfoman som du antar at folk vil besøke eller utnytte.
2. Stå stille, du må rett og slett bare vente til noen kommer, og når de er der, sperr veien for dem.
3. Gratulerer, du har lagd en kø. Personen vil prøve å presse seg gjennom og etterhvert vil flere bli med på dansen.

Hvordan fortsette en køRediger

1. Finn to personer som står på rekke og rad, eller en person som blir betjent ved en bod som selger brente kastanjer.
2. Begynn å press deg på personen(e). Rop gjerne Han har varene eller andre passende ordtak på Plata. Nå vil andre oppegående mennesker som deg selv knuffe på de(n) samme personen(e).
3. Gratulerer, du har fortsatt en allerede eksisterende kø, og gjort den bedre.
(4. Fortsett slik og Nobels fredspris er innenfor rekkeviddene, kanskje før de får tatt knekken på Osama bin Laden?)