Jostein Flo

Jostein costa berg dverg elyonussi ali mohammed hassein hans Flo er verdens høyeste nålevnde dverg. Han er verdens eneste spillende trener/manager/maskot/kantinesjef og spiller for tiden for Strømsgodset Idrettsforening. Det er ikke mulig å skrive sanger om ham, med mindre du er en rosa panter.

Ett bilde fra en høytlesning av Jostein Flo sin mest populære bok "Noe rart i tarmen" .

Startet med fett , sluttet med Brokkoli.Rediger

Jostein begynnte sin karriere som spillende pølseselger for SIF i 1942 da Vidkum Quisling var manager for laget, men hans aggressive spillestil og høy pølsesalg gjorde at han stadig rykket oppover i systemet.

  • Jostein har deltatt i alle kjente og ukjente kriger fra 1814 til dags dato, og har alle medaljer som noen sinne har blitt delt ut.

Det var Flo's deltakelse i Vietnamkrigen som gjorde at Nord vant. Grunnen til at Jostein alltid velger den siden som Amerikanerne ikke er på er fordi han under signeringen av uavhengighetserklæringen i 1776 havnet i et fylleslagsmål med George Washington i den lokale baren etter at han hadde kommet med nedsettende kommentarer om Josteins mor også kjent som Mor Therese.

Veldig tidlig barndom.Rediger

Jostein hadde en hard oppvekst og fikk tidlig diagnosen "Dvergamus Minimesimus" som preget barndommen hans sterkt og som skinner igjen i hans diktutgivelser. Mest kjent er diktet: "Noe rart i tarmen" som ble gitt ut av fønix forlag i 1925.

Den dag i dag lever Jostein av å være en spillende joker for alle deltagende lag i diverse EM og VM. Joker er en relativt ukjent posisjon, men består av at Jostein løper rundt på banen iført en rosa singlet og er på lag med det laget som har ballen.