Lette du etter : Justin Bieber

Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Jenter er en dyrerase, tilhørende menneskene, men de er lengere i utviklingen sin enn deres mannlige motkjønn,guttene. For å si det på en annen måte; de har faktisk en hjerne - ulikt vesenene av typen hannkjønn.

Jenter - som da er hunnkjønn - har alltid hatt og kommer alltid til å ha kontroll over guttene, ettersom jentene har en langt bedre hjerneutnytting. M.A.O de kan se for seg konsikvenser av deres handlinger, de kan forstå ting(hvorfor,hvordan,hvorhen), i motsetning til guttene.

Vanlige sykdommer

Falskhets-syndromet: Jenter kan være verdens beste "venner", for så å være jævlige mot hverandre neste øyeblikk. Det kommer gjerne av sjalusi og fører til at jentene oppfører seg falskt overfor hverandre, tar fra hverandre typen, baksnakker og sender hverandre drepende blikk. Dette er for at de skal sikkere seg plassen som dominant i flokken sin, med å dominere de som de ikke liker. Spesielt jenter under eggløsning har en tendens til litt ekstra konkurranseinstinkt. Mange jenter i alderen 13 - 40 lider av PMS. Det vil si at de gumler i seg masse kålrabi og sjokolade og ibux hver fjerde uke. Også er de veldig glade, og kjefter og driter hele tiden (ikke at de ikke gjør det ellers, men det er ekstra ille hver fjerde uke.) Dette kommer av at deres hjerner vil trenge å koble ut, slappe av, før de må anstrenge seg med å holde guttene undertrykt. De fleste jenter lider også av en sykdom kalt forelskelse. Sykdommen er enda ikke forklart, men det er bevist at gutter også kan ha sykdommen. Men jenter har en mindre evne til å motstå sykdommen, og under denne perioden, så vil de bli håpløse, humør ubalanserte, irrasjonele når mannlige enkeltindivider er i nærheten.


Jenter er også veldig pene, og de fleste guttene ville gjort hva som helst for dem.

Kallenavn

Hvis jenter er som de fleste gutter er når det gjelder det motsatte kjønn blir de kalt billig, gratis eller hore. Jenter blir egentlig kalt veldig mye, f.eks. er du pen(eller blond, for den del) - er du bimbo, er du smart - er du nerd, skiller du deg ut - er du taper, liker du svart - er du emo, har du dine egne meninger - er du bitch, er du populær blandt guttene - er du horete, har du sex - er du billig, bruker du sminke - er du bertete. Jenter er født til å bli hatet, ikke bare av gutter, men mest av andre jenter. Motivet er ofte sjalusi.

Jenter kan bli syke av og være i nærheten av gutte rot!

Kropp

Jenter er utstyrt med noe gutter ikke har, nemlig bryster. I steinalderen var det for å amme, nå er det for at guttene skal ha noe å se( les: klå) på. Det brukes mange triks for å få større bryster, f.eks. 8 innlegg i BH'en, eller 14-15 papirlommetørkler. I tillegg kan de bruke BH'er som klemmer de innover, for kløft er tøft. Jenter mangler kjønnsorganer(i motsettning til gutter, ref penis). Det er en kroppslig forsvarsmekanisme, for uten kjønnsorganer, så har ikke jenter fysiske svake punkter de kan skade seg på under kamp.


Hvordan kjenne igjen jenter

Hvis man ser en flokk individer som fniser, ler, snakker konstant og har tusen handleposer med seg på et kjøpesenter er det ganske sikkert en jenteflokk.

Fjortisjenter diskuterer ofte hvem som er penest. "Duu er bare peenest azz , ikke prøv å nekte , du er det <3 <3 <3 <3 <3" "neii , duuuuuuuu <3". Det er sjelden at gutter gjør sånt, dersom de ikke er infisert av fjortis eller bor i Oslo.