Jason Bourne

Jason Bourne - med ansiktet til Matt Damon. (Ta det med ro, Matt får det tilbake igjen - etter at Jason er ferdig med det.

Jason Bourne er skapt av Robert Ludlum (tenk så morsomt det navnet er baklengs! MULDUL)

Jason Bourne er en kjempefin type som reiser over hele Europa og dreper folk, uten å riktig vite hvorfor. Bourne går under mange ansikter og navn, noe som er godt gjort, fordi de fleste mennesker har problemer med å skifte ansikt regelmessig.

Bourne er på grunn av et realt headshot blitt overparanoid, ustabil, og regelrett sinnsyk. (men fremdeles like kjekk) Denne atferden kan sammenlignes med oppførselen til en zombie - som vandrer hvileløst rundt og dreper folk. I likhet med zombier kan han vel ikke gjøre noe annet. For det har han også prøvd - Å gjøre noe annet altså. Det er en vesentlig forskjell mellom Jason Bourne og en zombie, zombier har vanligvis ikke en dame som er ansatt for den Canadiske regjeringen, noe Jason har.

KameleonenRediger

Jason er en kameleon. Det vil si at han er en liten øgle som kan skifte farge med omgivelsene. Det kan betegnes som en ganske riktig beskrivelse, siden kameleoner generelt ikke har noe særlig hukommelse. Hvordan han har påtatt seg menneskeskikkelse, er fortsatt et mysterium.

Hvor du finner hanRediger

Hans beste venn het Josten Bæver også kjent som Justin Bieber. De festet sammen på poolparties i Afghanistan og Sameland mens de synger på wrecking ball og Ole brumm. Nå er Josten Bæver død og du kan vel tenke deg hvorfor.defor bor Han (Jason) bor i Oslo rettere sagt Langtvekkistan men det er lett å finne han på Cafe i Mexico mens han synger på kebabpizza. Han er også kjent for å ødelegge ting som linjaler, blyanter og mobildeksel. Dette fører til at han innimellom må dra til Kina for å kjøpe seg nye (billige) blyanter, linjaler og mobildeksel. Dette er fordi at når han ikke dreper folk må han ødelegge andre ting.


PS.

  • Fordi om CIA tror at Jason Bourne er død, betyr ikke det at han er det. (Men han er det. Død altså. Men Delta (eller David Webb som er hans virkelige navn) lever. Noe som desverre ikke er tilfellet for broren hans.
  • Bourne er ikke egentlig en leiemorder - det er kun det CIA vil at du skal tro.