«Hello America! May god bless you all!»

- Forvirret rockeband om Iran.


Iran eller iRan er et av de eldste produktene av apple. Det var meningen at de skulle ha et eget land med bare iProdukter.

I Iran finnes det tre folkeslag, persere, kurdere og aserbadsjanere.Iran er et land som ligger i det indre asia, og grenser blant annet mot Langtvekkistan og Bortgjemtistan. Til tross for sin beliggenhet er landet et av verdens fremste velferdsland med skyhøye lederlønninger som alle er missunelige på. Iran har også møtt stor mostand fra USA, som lenge har planlagt et atombombeprogram mot Iran, noe som bergrunnet med at 100% av befolkningen er muslimer, disse planene har møtt stor motstand fra blant annet land som Pakistan og Irak.

HistorieRediger

Landet ble konstruert av den irakiske keiser Milad freestyler 1902 da stammesamfunnet i dagens Iran var på nippet til sammenbrudd. Senere har Iran kommet seg, da de har funnet slaverihandel, sild, bananer og asbestkilder i fjellet. Iran er et yndet feriemål for fattige mennesker fra hele verden. Med sin liberale irakisk regjering er har Iran kommet seg ganske fram i utviklingen.

Dette er et ordtak som sies mye i IranRediger

Hysj, ro deg ned, ned på kne, se på det,oh yeah!!! baybe!!!

Den som kommer først til amerika, får sprenge seg selv først

Smerte skal lære naken kvinne og få på seg klærne

Den som ler sist, er mannen i huset

Import og eksportRediger

Import

Eksport

Kaviar, jenter til Dubai,Hjern til Europa, olje-baserte hudkremer, Iranian Sheperd (Polen er aktiv i importeringen av denne hunderasen)

Nylig har de også begynt å selge Uran til sine venner i Midtøsten, Jordan, Syria og Saudi Arabia. Dette er fordi Iran er et snilt folk som vil at alle muslimer skal ha mer en nok strøm. Iran ekspoterer også små MacGyver'e til alle land som er kule nok til å ha en egen MacGyver!

SpråkRediger

Iransk er en avart fra det sør-amerikanske språket Quetzla, som har sin bakgrunn i Norge at det går underjordiske tunneller fra Teheran til Amazonasjungelen. Språket ble opprettet av Tor den tvilsomme, keiser av komunist land.


    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!