Interslett Exploder

Reklame for Craposofts siste versjon av Interslett Exploder
boom! denne artikkelen er bra men trenger mer boom!

«Da jeg var ung måtte vi spikke vårt eget internett»

- Jonas Lie om Interslett Exploder

«Vel, det er egentlig ingen nettleser. Faktum er at den inneholder en kodet plan for hvordan Craposoft skal skaffe seg verdensherredømme. Vent, sa jeg det høyt?? SHIT!!»

- Bill Gates om Interslett Exploder

Interslett Exploder, ofte misoppfattet som Internet Explorer eller Indernett Exploder, er en "nettleser" som er spesielt designet for deg som liker å ødelegge systemfiler, installere spyware, bla deg gjennom pop-ups, dynge ned PCen med virus og rote til visningen av et hvert nettsted du måtte befinne deg på. Craposoft har nå nylig lansert den 8. versjonen av "nettleseren" og de garanterer deg at den vil henge opp systemet ditt fullstendig.

Dersom du av en eller annen grunn ikke skulle være spesielt glad i å ruinere det du måtte ha av data på PCen din går det an å laste ned andre nettlesere som f.eks. Mozilla Firefox eller Opera . Ulempen er bare at Interslett Exploder sannsynligvis vil gå amok på systemet ditt dersom du skulle forsøke å installere en av dem.

Har du hørt om mannen som drømte om å få lov til å skrive ting som fikk folk til å vise følelser, vise sinne, aggresjon, villskap og fortvilenhet samt gråt, hulking, snufsing og depresjoner? Denne mannen jobber nå som mannen som skriver feilmeldinger eller errors for Interslett Exploder. Hans favorittmelding er: Webområdet kan ikke vises grunnet ingen forbindelse med server. Han har også vunnet et veddemål om hvem som kan lage dataprogrammet med flest "refresh"- forsøk før man får opp en internettside.

Noen gode grunner til å bruke Interslett ExploderRediger

 1. Det er morsomt med pop-ups! (Se på alle de blinkende rutene! Whoooooiiiiiiii!)
 2. Craposoft sier du burde det! Og alle vet at Craposoft alltid vet best!
 3. Grunn nummer 1 og 2 er bra!
 4. Blå Eer er morsomme!
 5. Spesielt hvis de har sånn Saturn-ring rundt seg!
 6. Interslett Exploder er den raskeste nettleseren til å laste ned og installere spyware!
 7. Ingn iriterene satvekontrål!
 8. Øøøøhhh………. Bill Gates blir glad hvis du gjør det!
 9. Interslett Exploders siste versjon kan ha flere internettsider i samme vindu! (opptil tre uten å kræsje!) Revolusjon!
 10. Exploder kan huske passordene dine og gjøre dem tilgjengelig på alle PCer i landet! Da trenger du aldri å huske et eneste passord igjen!
 11. Alle andre gjør det.
 12. Hva snakker vi om...?
 13. Du kan ødelegge vaffeljernet ditt med den, og installere Linux istedet.
 14. firewallen til internett exploder er: "wait for it... BOOM, kjøp en ny!"
 15. Du kan bruke den som selvmordsbombe