Ikktionary:A

Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *

ARediger

ARediger

Den første bokstaven i alfabetet. Den skal uttales med en litt øm lyd, lignende den lyden du lager under samleie. Lyden brukes også av folk over hele Norge som er til undersøkelse av legen.

ACDCRediger

Sykdom som kan minne en del om ADHD. Symptomer er bl.a. skriking, støy og å være glad i høy spenning. Svært farlig, og ingen med denne sykdommen har overlevd hittil. Man kan få ACDC om man tar i høyspentledninger.

AD-MANRediger

Ad-Man (fra ADHD - Skrikemann, støyemann, høy spennende mann) er en veldig, veldig fjern sinnstilstand. Personer eller lignende i denne tilstanden tror de er gangstere men så er de det egentlig ikke.

Adult ChannelRediger

En trivelig tv-kanal hvor flere lettkledde mennesker som er innsmurt i maling hopper oppå hverandre og skriker. Årsaken til disse skrikene er uvisst, men en engelsk forsker hevder at det skyldes underernæring. Nordmenn mener bestemt det skyldes overvurdering av egen....."evje"?!

AftenpoftenRediger

En ellers ubrukelig avis som ikke kan stave, grunnet 1917-reformen i norsk språkhistorie.

AgurkRediger

Se Bgurk, eller Cgurk om du vil. Det korrekte navnet er egentlig "gurk". Brukes ved "gurk show", populært i Svinesund traktene på svensk side. Det var så mange som drev med gurk show at det ble vanlig å identifisere de forskjellige gurk showene som a-gurk, b-gurk, c-gurk osv. Hønan Magda er et annet navn på a-gurk showet.

AkvakultRediger

Sekt som tilbringer hele sin tid ute i vannet og for det meste driver gjendøping - og gjendøping - og gjendøping - og(si fra om det er noe du ikke skjønner) De er kjent for å spre sine akvadokter gjennom flasker merket Olden (rettet mot de eldre), Bånn Akva (bunnvann mot undergrunnen)...også merket Bare Vann skal være observert og her kommer POT plutselig inn i bildet etter at en politibetjent ble tatt på fersk gjerning bak tuten på flasken. "Barevann", skal betjenten ha sagt som sitt eneste forsvar da han ikke møtte opp i sin egen rettsak. Saken ble senere tatt opp i Skeivsak, POTs egne organ.

AkvakulturkriminalitetRediger

Kriminalitet som har med oppdrett av laks og gjera. F.eks. hvis laksen rømmer fra oppdrettet.

AlbinoRediger

Se Michael Jackson. Eller, ikke gjør det!

AlleRediger

Dobbelt så mange som halvparten.

AllteyRediger

Nyform av ordet "alltid". Beskriver at noe alltid skjer, uten unntak. (Laget på grunn av overdreven bruk av "alltid")

AltRediger

Alt er det motsatte av ingenting. Da det ikke finnes noen grader av "alt" regnes det som en absolutt tilstand. (vil si at det enten er alt, eller så er det ikke det. "Litt alt?") Alt kan i enkelte sammenhenger også bli betraktet som halvparten av ingenting. det kan også være en knapp på en datamaskin som gjør at alt blir slettet fra datamaskinen, eller en mindre gruppe i et dame/gitte/skilpadde-kor som kan alt, men ikke sopran.

Alter egoRediger

En selvoptatt prest

AlzheimersRediger

Alzheimers er en dinosaur som levde i urtiden, og hørtes ut som en spedalsk sau. Ingen vet nøyaktig hva dette var, men nå for tiden kaller vi det Shemale (CA).

Al-QaidaRediger

Kjeklete dialog mellom Al og Kai.

Eksempelvis sier ofte Al: "Kai, da!", og Kai føler seg dum.

AmalgamRediger

Et ekstremt giftigt grunnstoff som utvinnes av en hjerte-syk russer i Mongolia. Amalgam er tannlegens favorittmetall fordi pasienten må betale 15.990 kr for bare 60 gram. Dessuten er det meget AIDS-fremkallende, så jo mer amalgam tannlegen pøser ned i tennene til pasienten, jo mindre sjanse er det for at han i det hele tatt kommer tilbake.

AmbisjonRediger

Fremtidsdrømmer som oppstår ved midtlivskrise. Ambisjoner kan som kjent ikke oppfylles.

AMO's Koke BokRediger

(Subst. han kj.) Flott bok man kan finne her på Ikkepedia, skrevet av astro nomer mot ord deling. Verdt en titt!

AnalfabetRediger

Homoskuespiller fra Tibet.

Analfiks ertRediger

Medlem av Språk råd et med et eksemplar av belgfrøfamilien sittende fast der du vet...

AnanasRediger

En forkortelse for ananASS.
En frukt som hopper ut av en busk og biter deg i stumpen når du minst forventer det!
Man bør bruke beskyttelse under ananasjakt.

AndebuRediger

Andebu (Lå i Norge) var en gang en Kommune, med altfor høyt herredhus. eneste var vel at ingen besøkende (Uten om Tyskere med Bobil) likte seg.

Rune Rudberg tar seg ofte en tur for å råne litt. Andebu er helt yppelig mål for rånere som er på smårips beite. Særlig blir småripsa tiltrukket av tunge firkantede svenske biler.

AnimertRediger

Animert er slik du blir etter å ha drukket en - eller enda mer etter et par - liter vodka

AnsjosRediger

Illeluktende sur, eller harsk, gammel gjenglemt sild.

AntibacRediger

Antibac (eller Anti baak) er mye brukt på stoler, til andre klassekamerater (det kan og brukes til å desinfisere hender). Antibac lukter veldig godt. Det lukter ikke tannlege. Antibac er veldig lurt å ha med seg hele tida. Helt perfekt til å lure noen.

ApeRediger

Kjent som Alice Cooper og Paulo, men navnet Ape er også kjent for enkelte av hans nærmeste.
Ape er et norsk politisk parti. (Ap)

ApostelRediger

Apostel er et synonym for ben. Ref: "sliten i apostlene mine". Apostlenes hester er synonym for tær.

AppleRediger

Korrupt dataselskap som har onde planer om å overta det flotte monopolet som Microsoft har. Apple bruker mesteparten av tiden på å lage skinnende produkter, som de prøver å overbevise folk om er bra.

Applesentrisk VerdensbildeRediger

Ideen om at Apple står i sentrum og at sola og jorda sirkler rundt Apple i stedet for hverandre slik man trodde før. Den katolske kirke tror fortsatt ikke på dets eksistens.

AraberRediger

Det latinske ordet for "Gyllen grevling".

ArkRediger

Tynne papirflater som man bruker til å kommunisere med folk på andre planeter.

-et(best. form)- Arket. Ofte brukt om lokalavisa Tvedestrandsposten.

ArkivRediger

Noe man ofte finner under skrivebordet til forretningsmen med falske armani-dresser. De blir med jevne mellomrom forvekslet med papirkurver og kan være laget av stål, plast, papir eller snø.

ArmRediger

Legeme med diverse utvekster. Se helst ikke bein for unyttig informasjon.

ArmendarilommenmedmassepudiliatisktrukketavkvaderirotX5yRediger

En matematisk formel som har med en arm, en lomme og en eller annen form for "kvaderirot" å gjøre

ArrogantRediger

adj. (Ironisk ironi, ironisert med en (u)fiffig snert), Særdeles sosial, meget føyelig og godt tilpasset personlighet som ikke har noe (u)godt å tilføye i virkelighetens samfunn i det hele tatt, bortsett fra en fortreffelig forkjærliget til sennep og småbrød.

AskeladdenRediger

Dritkult juleprogram som hele Norge ser på hver jul. Det eneste som kan stoppe nordlendinger fra "å peis opp stortorsken" og å si "hæstkuk".

AskepottRediger

Er moren til Jens Stoltenberg. Hun er den egentige lederen av TB (The Bitches) som ble grunnlagt i 1987. Se B

AskerRediger

Ett sted som minner om Bærum fra deres eget syn, men egentlig er en slum i forhold. Også er det masse [flertall av] aske der. Også kjent for at både Askeladden og Askepott er oppvokst der.

AspirantRediger

Narkotisk stoff. Lages av aspirin og sterke ingredienser i deodorant.