Ikktionary:Ø

Pencil2.jpg
Velkommen til Ikktionary, en ikkeordbok med alt som alltid bør være usagt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å *


ØRediger

øyeRediger

[[stedet der havfruene bor. For 500 år siden ble det ktig i øye.


ØdebøgRediger

En rabiat person fra Ødeborge.

Ø-AkseRediger

En halvt samisk nordlenning skulle egentlig si "Øøøøø... Axe?" etter å ha blitt spurt om hva det verktøyet man bruker til å slakte en stoland med heter på engelsk. Lokalavisa forvekslet svaret med "Ø-Akse" som senere viste seg å bli betegnelsen på den fjerde dimensjonen.

Økonomisk tilbakeståendeRediger

Den medisinske definisjonen av en økonomisk tilbakestående person er per dags dato en person som ikke klarer å styre sitt pengebruk og overholde sine økonomiske plikter. Typiske trekk og handlinger ved en økonomisk tilbakeståenhet er gjerne sene nedbetalinger på lån, markant fremtreden i store folkegrupper, brunt hår. en person med denne sykdommen er som regelen person av det feminine kjønn.

ØlRediger

Øl er det samme som gul saft som gjør at du begynner å se rosa elefanter og blå høner. Dette er en veldig populær drikk blant unger på 5 års alderen.

ØkokrimRediger

Plantepoliti. Arresterer trær også.

ØreRediger

En muskel dverger har.

ØrevoksRediger

Ørevoks kommer ut av øret. Det smaker gjerne sperm og blir derfor brukt som tettningsmasse rundt vinduslister. Noen liker å putte ørevoks i munnen, men de er tilbakestående, så det gjør ikke noe.

ØrgelRediger

Et tangentinstrument som bare finnes i Norges eneste by som begynner på Æ (Arendal for uinnvidde)....

ØrretRediger

Ørret - (substantiv) Et effektivt mordvåpen som er fortrukket blant profesjonelle proffer. Kan finnes i badekar, vannpytter og i takrenner. Det er relativt lett å gjemme liket i en ørret, som du deretter kan kaste i en elv eller noe sånt. Den er blitt fredet i store deler av Norge og derfor vanskelig å holde skjult.

Øst EuropaRediger

Er land Øst i Europa, for eksempel Sverige som er Øst for Norge som ER i Europa

Øst-EuropeereRediger

Svensker.

Øst PolenRediger

Ligger Sør-Øst for Nord-Polen og Nord-Øst for Syd-Polen, altså øst i Polen. Folk som kommer fra Øst-Polen kalles for Østpolesere og tilhører den slaviske menneskerasen.

ØyRediger

Er en plass der du kan leke kanin.

ØyenstikkereRediger

Tortur instrument med vinger. Lynkjappe, varierende i størrelse. Mange forskere mener at de først oppstod i middelalderen, i regi av datidens hekser.