Ikkenytt:Mann innlagt etter å ha inntatt for mye jazz

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 18. januar 2022 nøyaktig klokka 15:41

26 juli 2021 


Moldejazz.png

Jazzfestivalen i Molde arrangeres hvert år, og i forrige uke måtte innbyggerne i Rosenes by nok en gang lide seg gjennom diverse lyder og ulyder fra de tilsynelatende beste artistene denne jorda har å by på. Men selv om jazz utvilsomt kan være så mangt, er dette første gangen det har vist seg å være potensielt farlig.

Vitner under den siste konserten lørdag kveld forteller at en middelaldrende mann i 00.15-tiden begynte å skjelve og riste i takt med musikken. Dette er riktignok vanlig oppførsel blant en jazzentusiast som eksponeres for jazzmusikk, men det urovekkende var at han fortsatte å riste selv etter at musikken hadde stoppet.

- Det var skremmende, og jeg var redd for at han skulle få pusteproblemer. Situasjonen ble heldigvis raskt tatt hånd om av fagfolk, forteller personen som satt på setet ved siden av mannen til Ikkenytts reporter.

Mannen ble straks fraktet til nærmeste sykehus, og situasjonen skal være stabil. Arrangørene bør nok likevel rette fokuset mot å forebygge slike hendelser ved neste års jazzfestival.