Ikkenytt:Amerikansk reddneck er på besøk i Oslo

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 17. april 2021 nøyaktig klokka 09:36

30 mars 2006 


En Amerikansk redneck var på besøk i Oslo i dag, Nyhets time vårt kalt: US culture in Norway News, dokumenterte alt som skjedde og ble sakt, her er dukumentaren:

I dag er en Amerikansk Redneck, eller bondetamp som vi sier på Norsk, på besøk i Oslo. Rednecken sa han skulle se på film, han ville se den nye Amerikanske Captain America filmen. På veien ut spurte US Culture in Norway News, om han likte filmen. Rednecken svarte: "For the first, the Movie was cool, but I didn`t get the text n` the screen was all blurry, it says 3D Movie and it was blurry! And was surrounded With freaks, they used glasses, ALL OF THEM!, no, I`ll never see a Movie in Norway again" Senere skulle Rednecken på toalettet og han glømte å dra ned etter seg, og derfor ble det oppstandelse nå neste person kom inn på toalettet. Her er herrens komentar på redneckens "ubeskrivlige adferd": Vel, jeg var på doen og jeg hadde tenkt til å pisse da,så å komme til et toalett som ikke er nedskylt er helt uakseptabelt! Jeg kan ikke tenke på i hvor en svinesti denne "mannen" lever i, det er en synd og en skam, ja, det syntes jeg"

Rednecken var senere i en Jean Paul klesbutikk for å handle noen jeans, han så raskt et stort utvalg av ola bokser og tenkte at hvis ola boksen hadde hull i seg måtte den være billigere. Til Redneckens overaskelse ble prisen flyttet fran 900 Norske kr. til 1600 norske kr.


Senere var rednecken på vei hjem da kredittkortet ble avvist. På flyterminalen ble det da bråk og rednecken måtte være enda en dag i fengsel.

Det var slutten på vår dokumentar om rednecken, håper dere likte den, og unnskyld at den var litt kort.

(Merk deg at ingenting av teksten er sann, det er bare oppdiktet av oss)


copyright US culture in America News inc.

KilderRediger

  • Oppspinn av forfatter
  • Us culture in Norway News (oppspinn)
  • Ikkepedia inc. (for å være snill)


Tilbake til Ikkenytts forside