Hvordan:Utføre et truserøsk

Dette mesterverket av et truserøsk er meget vanskelig å utføre.

"Mennesker tåler ikke å ha det altfor godt. Denne artikkelen kan hjelpe med å få en slutt på det."

~Jonas Lie om denne artikkelen


«Ikkje noko slår eit realt truserøsk på morgonkvisten!»

- Ivar Aasen om truserøsk


Truserøsket er en tidløs måte å ha det moro på andres bekostning på. Et vellykket truserøsk kan være samtaleemne i flere år fremover, og du vil sannsynligvis få mange nye venner hvis du har den korrekte teknikken.

Gode råd er dyre, men ikke denne gangen. Ikkepedia gir deg med dette en gratis guide til perfekt truserøsk-teknikk.

VarianterRediger

  Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Det finnes en rekke forskjellige typer truserøsk.

Truserøskets brutalitet måles i Dressmann's skala, som er en logaritmisk skala. Det mest brutale truserøsket målt til dags dato ble målt til 11,5 på Dressmann's skala, og ble utført av Dan Børge Akerø.

De variantene som er mest vanlige er:

 • Truserøsket. Dette er "Standardversjonen" av truserøsket. Her inngår ingen bakkeklaring eller bremsespor. Dressmann's skala: Typisk 1 eller mindre.
 • Eggtruserøsk. Et egg legges i underbuksene og offeret truserøskes til egget knuses. Dressmann's skala: Typisk rundt 3.
 • Supermanntruserøsk. Løft offeret etter underbuksene, be ham/henne om å strekke armene ut til siden, og løp så fort du kan slik at offeret flyr som supermann. Dressmann's skala: Ca. 5.
 • Balleknuseren. Ta tak i offerets truse og dra hardt tilbake til du hører offerets testikler knuses. NB: Må utføres korrekt ellers vil smerten falle dramatisk ned. Dressmann's skal: Mellom 6-10( kommer ann på om den utføres korrekt)6 = mislykket 10 = svært vellykket.
 • Atomtruserøsk. Strikken på underbuksen skal strekkes over hodet på offeret. Dressmann's skala: målt opptil 9.
 • Hengetruserøsk. Offeret truserøskes og henges opp på en knagg. Dressmann's skala: opptil 5.
 • Tanntråden. Offeret truserøskes både foran og bak. Deretter dras underbuksen frem og tilbake som en tanntråd. Drassmann's skala: opptil 10,5.
 • Dødsrøsket/Killer. Begynner med Atomtruserøsk, men avsluttes med at man drar retur som resulterer i at offerets nakke knekker, deretter arves likeheter fra Tanntråden ved at man røsker hardt i front. Dermed blir hodet til det slappe(grunnet knekkt nakke)offeret dratt bakover og ned intil det grunnet røsk moment forsvinner inn i offerets egen anal åpning med det resultat at offeret kveles. Dressmann's skala: Vil nok passere 50 dersom det blir utført.
 • "Legenden". Begynner med Balleknuseren, fortsetter med Atomtruserøsket og ender på samme måte som Dødsrøsket/Killer. Dette er en svært vanskelig utføring. Den heter ikke "Legenden" uten grunn... Men hvis vellykket så vil offeret bli sendt til en annen dimensjon eller så vil offeret trolig død av selve røsket eller skadene etter det. Dressmann's skala: Chuck Norris er den eneste som har utført dette truserøsket, den passerte da ca 102 på dressmann's skala.

Valg av truserøskRediger

 
Høyde x Stramhet: Truserøskformelen.

Når du skal velge type truserøsk, må du legge spesiell vekt på to ting: Stramheten på strikket i underbuksen, og høyden på løftet. Tid, ydmykelse og stil er også faktorer. For at truserøsket skal stige på Dressmann-skalaen, kan du kombinere flere typer truserøsk, som for eksempel et eggtruserøsk og et hengetruserøsk.

Tilgang på tilbehør bør du også se på. Hvis du ikke har tilgang på en knagg eller lignende, kan du ikke utføre et hengetruserøsk, og egg er essensielt for at du skal klare å gjennomføre et eggtruserøsk.

UtførelsenRediger

Nå når du har gjort nøye beregninger og valgt riktig type truserøsk for jobben, er tiden kommet for å gjennomføre det. Men det er ikke bare å ta tak og røske til, unge padawan. Riktig utførelse er forskjellen på å truserøske eller bli truserøsket. For å unngå at du får ditt eget skrotum i klem, må du ha riktig teknikk og passelig store testikler.

Bruk synetRediger

Står offeret blant venner som er potensielle truserøskere? Det er ingen skam å vente hvis det er fare for bremsespor i din egen underbukse, og få ditt kjære skrotum i klem. Hvis offeret står med flere potensielle truserøskere, er sjangsen stor for at du vil bli offer for et tanntråd-truserøsk. Dette må du unngå til enhver pris.

LøftetRediger

Hvis du skal utføre et truserøsk som krever at du løfter offeret, må du ha riktig løfteteknikk.

 1. Still deg i posisjon til å utføre truserøsket, og ta et godt tak.
 2. Plasser beina stødig slik at du ikke velter eller tipper over når du løfter. Pass på å ikke få skrotumet i klem.
 3. Nå tar du beina helt ut av ligningen. Ikke tenk på beina, men løft med ryggen. På den måten klarer du å løfte mest.

Grand finaleRediger

For å vite om truserøsket er en suksess, se etter disse tegnene:

 • Latterbrøl er det første tegnet på et godt gjennomført truserøsk.
 • Offeret erfarer en plutselig forandring i stemmeleie. Volumet avtar som regel når du slipper taket, men det tar som oftest en stund før stemmeleiet er tilbake til det normale.
 • "Sympatismerter", særlig gutter tar seg til skrotumet og bøyer seg i sympati.
 • Bremsespor i underbuksene.
 • Flere truserøsk fordi alle de andre vil også være kule.

Hvis du ikke ser noen av disse tegnene, er det et tegn på at du vil bli truserøsket gjentatte ganger, og få skrotumet i klem. Hvis dette skjer, er det eneste du kan gjøre og løpe som et HELVETE!!