En kunstneres gjengivelse av en golden retriever.


Hund er en pelsdekket skapning som går på fire bein. Hunden kan forveksles med en veldig stor katt. Dette kan lett unngås ved å se på hodet til begge skapningene, for hunden har litt lengre ansikt enn katten. Siden hunden har så mange rygg-celler, klarer de å bøye ryggen såpass at de biter seg selv i halen. Dette ser jo selvfølgelig veldig idiotisk ut for oss mennesker, men for dem er dette fullstendig normalt. Det er også underholdning for dem. De er som sagt veldig lange, og kan blant annet forveksles med en krøllalfa. De er skikkelig søte og de snakker kinesisk. Ja, de fleste snakker indonesisk eller hva nå en jeg skrev. en annen morsom ting er at hunder er veldig glad i å snuse, de snuser omtrentelig 5-50 bokser om dagen. De kan også ha 3 øyner og 4 haler.

Kjente hunderRediger

nicki minaj

HundematRediger

Hunder spiser blandet annet kattemat. Dette gjør kattene veldig sinna selfølgelig. Derfor har noen katter begynt å gjøre fra seg i matskålene til hundene. Hundene finner dette interessant, og lurer på hvorfor de gidder. Derfor er katter og hunder i dag rivaler.

Mat: fra hermetikk-bokser. F.eks. fiskeboller, joikaboller, makrell i tomat, lapskaus, osv. osv. og poteter, sigaretter og maaaaaasse sjokolade.

Drikker: dovann, mountain dew russisk vodka aka vanlig vodka og smelta gul snø, antibac.