Det er smart og skrive navnet heroin i stoffet så du ikke blander det med amfetamin eller hasj.

Heroin er medisin som kan fåes kjøpt over innerlomme i de fleste lugubre strøk i storbyer. Medisinen anvendes som et middel mot hoste, krampe, hyperaktivtitet og angst. Personer med søvnproblemer pleier ofte å få en sterkere dose enn det som kreves for å kurere hyperaktivitet. Heroin inntas ved å mikse pulveret i Nestle babymat, og fores forsiktig. Det anses som svært frekt å slurpe, eller å ikke "pass it to the left" når du spiser babymaten med kompiser.

IKKE BRUK HEROIN. DU VIL FORANDRE DEG. Samme person FØR og ETTER Heroin-misbruk.

Om heroinRediger

Heroin ble først benyttet av Hitler som en motmedisin mot angst, da han ble rammet av dette etter tapet i Stalingrad. Da Hitler designet Volkswagen Boble, ble adrenalinet som motoren på 36 hester pumpet ut Hitlers erstatning for heroin som medisin. Til Himmlers store fortvilelse, slapp Hitler hemmeligheten ut til allmenheten. Da soldatene fant ut at Heroin kunne lages ved å blande kruttet i håndgranatene sammen med Tiger-tanksolje, for så å tørke i solen, fikk knusende effekter. Da britene skulle invadere FrankrikeD-Day i 1944, var hele det tyske Wehrmacht i kraftig heroinrus. De overgav seg og tilbød Eisenhower bratwurst. I senere tid har vi lært med ny teknologi og kunnskap, at heroin kun er greit på lørdager og søndager, må helst ikke benyttes på jobb

 
Dessverre er Heroin dårlig for huden . Så regn med et økene forbruk av fuktighetskrem.

Oppskrift på heroinRediger

Oppskrift heroin (ca 5 gram)

Du trenger:

- Svisker

- Fermenterte Svisker

- Solen

- Melk - Muggost

- En liten klype med salt - Postmann pat dub

Fremgangsmåte:Rediger

 
Ligger du slik etter og ha brukt Heroin. Da har du gjort det feil. Hopp over fengsel . Gå tilbake til start å prøv igjen.

Panzershrecken åpnes med stor forsiktighet, da det er meget eksplosivt. Få den dummeste av vennene dine til å utføre denne jobben, og skryt av ham eller hun etterpå slik at de er villig til å ta risikoen igjen ved en senere anledning. Kruttet er av svart farge, og stinker nazi. Riv så av oljeledningen bak Tiger-Tanksen, slik at varm olje spruter ut. Det kan også være lurt å be sjåføren trykke litt på gasspedalen, slik at den varmeste og reneste oljen skvulper ut. Bland dette så isammen med krutter fra Panzershreck granaten, og la det tørke i solen. Stoffet vil da bli hardt, og skal deretter hakkes opp av jernkors medaljen. Medaljen kan også brukes til å lage åkerlinjer, slik at man kan dele heroinen med kompiser.