ForhistorieRediger

Tegnet H stammer fra de gamle indianerstammene langs elva Hai He i Kina. Gjennom tidene har man undret seg over opprinnelsen til dette finurlige tegnet. Professor McGregor ved universitetet i Skottland gjorde tidligere i år noen merkverdige funn. Det viste seg nemlig at tegnet som nå brukes som en bokstav i moderne vestlige land, før ble laget av Grim Jötun sitt barnebarn Ole-Blåbær på 1800-tallet som et forsøk på å trippel sentimentale med venstre skru stup han klarte ikke det, men han lage en kano. Ole-Blåbær klarte dette. Kanoen til Ole-Blåbær ble ett velsignet verktøy indanererne langs elven hai he.og en dag kom selveste Pablo Picasso for og prøve kanoen. Picasso var den største kano kritikeren i Russland på slutten av 1800-tallet og trodde at Ole-Blåbær kano egentlig representerte det manglende leddet i alfabets historie han var veldig nær rett svar i sin teori ,men dessverre holdt ikke teorien nok fiber og sank.Heldigvis fikk bokstaven H en egen plass mellom A og Å ett sted.

NavnRediger

Tegnet H ble deretter oppfattet som en bokstav og ble spesielt flittig brukt i norrøne kulturer. Navn som Heidi, Helga, Håkon og Hufsa ble slagere. Hufsa kjenner mange nok mest igjen fra Mammatrollene, men navnet var altså først brukt av Viktigperer som kom i store krigskip. Viktigperene plyndret, voldtok og ødela det meste som kom i deres vei og de hadde god hjelp av bokstaven H. Rundt år 1000 når Viktigperene herjet var nemelig bokstaven H deres viktigste våpen bortsett fra at de snakket ustanselig om alle verdens faktaer. Gjennom innførelsen av H-en ble f.eks. jordfaren og metrologen Tor M. Ammer til en gudeskikkelse i mange kulturer. Dette klarte han bare ved å innføre H-en i sitt navn og han endret det til det velkjente Tor M. Hammer.

Skjulte betydningerRediger

Som tidligere nevnt i teksten så eksisterte altså tegnet H i det tidlige Kina, og Ole-Blåbær var hans far. H var et tidlig tegn på Homofili i disse indianerstammene langs elva Hai He. Strekene representerer to mennesker og linja mellom de to strekene representerer det mannlige kjønnsorgan. Homofili var den mest vanlige prevensjonen i det gamle Kina, har nyere forskning funnet ut. Homofili blant kvinner fant naturligvis også sted, men her brukte man bare tegnet I i stedet.