Gull er kjent som det edle elemntet, detter er i bunn og grunn på grunn av at gull blir sprayet med parfyme etter det forlater fabrikker, og derfor tror alle at gull er bedre en alt annet metall/plastikk. Du finner gull bare hos banken og på insiden av ørkenspringmuser.

Gull her sin opprinnelse fra 1500-tallets Spania av en skaptrønder kalt Joar. Det finnes ingen bevis for at Joar noen gang fantes, men det er antatt at han het Roar, men kalte seg Joar for å ikkje bli gjenkjent av hans mange fiender i den nordnorske mafiaen.

Der spanjolene fant ut at om man malte gråstein gul og lagde fine firkanter av den pluss parfyme, kunne man selge den for mer en vanlig gråstein, i ettertid har mange av disse spanjolene blitt saksøkt av gråstein-lauget.

Selve produksjonen av gull er en svært hemmeligholdt hemmelighet.

I dag daRediger

Man kan i dag selge en kilo gull for 90000 kr eller 4570486 rubler, detter er adskillelig høyere en prisen for gråstein vell og merke, der gråsteien koster 4000 kr per kilo eller 20312 rubler.

De fattige nå idags kan ikke kjøpe gull.

For en eller annen grunn, så liker kvinner å kjøpe gull. Man vet ikke hvorfor, kanskje fordi det er dyrt?(Eller så er de dumme og tror at det er veldig billig?)

Nå daRediger

I senere tid har man begynt å produsere plastikk gull for Gud og en hver man, plastikkgullet får man kjøpt på din lokale svartebørs og er verdt cirka 213 kr kiloet, det er i senere tid arrestert mange polakker for å prøve å selge ekte gull som plastikk gull, polakkene ble dømt til evig lidelse og ble satt til å vente på navs venterom for resten av livet.

Akkurat nå da?Rediger

Nyere forskning har vist at trøndere her en skap-kjærlighet for gull og kjøper opp store mengder gull og stuer det i skapet under trappen, 67 prosent av verdens totale gull-reserver er no lokalisert i Trøndelag, NATO har laget en traktat som forbyr all salg av gull til trøndere, men som i alt annet er det ingen som bryr seg om Nato, det er forutsett at innen neste onsdag vil alt gullet i verden befinne seg i Trøndelag og hele verden vil gå under igjen.


Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer