Guatemala

Guatemala ligger på Australias østkyst. Landet er et Monarki og styres av Troieng Fwetsh og hans private grevling.

Landet ble grunnlagt av grevlingen Arthur i år 1454. Landet har vært innvolvert i flere kriger i landets historie, men landet har kun blitt okkupert en gang. Dette var i år 1769 da Thor Heyerdahl gjorde revolusjon i Guatemala.

Landet har 423 innbygere. De mest utbedte religionene er Hanuka, Halalismen, ortodoks kristendom og 3% av landets befolkning som helt og fult tror på Thor Heyerdahl.

Arealet er 31,634 km⁴, det høyeste fjellet er hatten til Thor heyerdahl som måler 1,94 m.o.h.

Den største innsjøen er badekaret til Troeing Fwetsh.

HistorieRediger

Guatemala er et kongedømme på Australias berømte østkyst. Den Austaralske østkyst ble oppdaget for første gang i år 1437, av den daværende forbundskansler i Tadjikistan, Ha'i Chocho Quaqua den yngre. Hun var på jakt etter den beryktede tyrkiske rotteørnen Kåre. Legenden sier at den som nappet av tre gylenbtrune fjær av rotteørnen og drakk det sammen med en trekvarts flaske med whisky, skulle oppnå privilegiet emosjonell tankegodtgjøring på 3,50 kr pr mg tankevirksomhet. Det var på denne måten som H'ai Chocho Quaqua i år 1446 snublet over en grevlingenrur som sies være grunnleggeren av Guatemala. Guatamala sitt navn ble oppfunnet av Kjell Eugenio Laugerud Garcia. Han sa "Gurimalla at min far emigrerte til hit".

Grevlingen ArthurRediger

Grevlingen arthur ble født i 1441 og var av rasen Svensk blåhale, rasen Svensk blåhale er kjent for å ha ekstremt underutviklet rettningsans og for sine fremragende smaksløker. I 1446 dro han på ferie til Australias østkyst. Der skal han ifølge de troverdige kildene fra den forbipasserense Thor Heyerdal fått høre at den beryktede grevlingen Grevlis Khan var på vei for å innvadere den australske østkyst satte de opp en barrikade av klesklyper og bananskall som holdt Grevlis Kahn ute fra den sørlige halvdelen av den Australske østkyst. I 1453 dro Grevlis Kahn seg tilbake og nøyde seg med den nordlige delen av den Australske østkyst. Året etter stiftet grevlingen Arthur landet Guatemala, men på grunn av sin elendige retningsans trodde han at han befant seg i mellom-Amerika. Derfor går enda den dag idag rykter om at Guatemala ligger mellom-Amerika, derfor tror hele 124,37% av jordas befolkning at Guatemala ligger i mellom-Amerika.

Økonomi og eksportvarerRediger

Økonomien i Guatemala er svært konservativ og valutaen de bruker er uppopptete popkorn og opphogde flaskekorker. De største eksportvarene er slaver, rettningsville grevlinger og kålrabistappe. Bnp pr inb. var i år 2009 på 127 popkorn pr inbygger.