Hva betyr ordet grøt? Ordet grøt er egentlig thailandsk, og betyr "Eggeskall-sniffing".

Hva gjør man med grøt? Grøt brukes til å stappe i kjeften på alle som ikke liker det. Det vil si ALLE! Grøt er nemlig en forferdelig blanding av gress, daue kyllinger, kokt torsk og teip. I Frankrike i år 1437 ble grøt brukt til å torturere alle hankjønnene som hadde mensen og røyket spaghetti. Denne forferdelige måten for tortur brukes fortsatt dessverre.

Hvorfor gidder nissen å spise grøt? Fordi!!! Det ville du likt å vite. Grøt som nissen ikke spiser blir til Rømmegrøt.

Hvem fant opp grøt? Det hele started når Alexander "Lex" Luthor, Kaptein Sabeltann og King Kong hadde fest en dag i oktober 1923 f.kr. Mens de holdt på å barbere hverandre (ikke på noen pervers måte altså!)fikk Lex Luthor den geniale (?) idéen å lage noe forferdelig søppel som de kunne matte stakkars folk med. Sabeltann var enig , men ikke King Kong, siden han var idiot. Da ble de andre sinte og drepte King Kong og stappet han oppi en skål. De kastet også oppi litt gress, noen daue kyllinger og litt teip så han ikke skulle komme tilbake til live ved hjelp av George Michael eller Pelle. Det er ukjent hvorfor de kastet oppi kokt torsk. De skulle til å tenne på skålen da hele Rogaland kommune kom inn sammen med seriemorderen Max Mekker, han smakte på det oppi skålen og syntes det smakte så forferdelig at de burde starte å selge det. Og gjett hva som skjedde etter det.. HMMMM?! Kaaaansje de begynte å selge det ? Ja, det gjorde de.

Finnes det noen gjenstander eller noe sånn dingser som ligner på grøt? Ja, forferdelige ting som tran, danseband, sennep, dressing, hår på tunga, melkestuing, rosinjuice, limpulver, sjokoladesaft (Ja, sistnevnte var en vits).

Kan grøt brukes til noe godt? Ja hvis du er EMO. Punktum.