Forum:Er det liv?

Forum: Forumet > Er det liv?
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 2602 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Hei godtfolk! Er det liv? To små ting, jeg får 99/103 ganger ikke logget meg inn fordi jeg har noe greier med noe cookies-styr, jeg har skrudd av og på og truet med å kaste varm te på internettboksen, til ingen nytte. Er jeg den eneste med sånne problemer? Problem nr tre, når jeg kategoriserer artikler, både håpløse og mindre håpløse så forsvinner de ikke fra lista over "ukategoriserte" artikler, jeg har mye mulig glemt gamle kunster, men hva gjør jeg galt?--Obowatt (diskusjon) 29. mar 2014 kl. 21:02 (UTC)

Vet ikke om noe galt. Jeg bare vasker her jeg. Og har vært alt for mye alene om det. Har vurdert å slå av lyset.--rody45 ~BC (diskusjon) 29. mar 2014 kl. 22:11 (UTC)

U Jeg tror vi skal være mer nøye med hvilke endringer som godkjennes. Jeg ser mange godkjente endringer som enten er tilførsel av bæsj/tiss/promp/osv-humor eller bare generelt er dårlige redigeringer. Tilbakestillingsknappen er der av en grunn. -Slettefantomet Paddekaka 7. apr 2014 kl. 12:04 (UTC)


Dæven er det folk her? :O Vel jeg er her når jeg husker på at denne greia faktisk eksisterer. Når det gjelder de kategorigreiene du snakker om Obowatt, blir ikke den lista oppdatert automagisk. Man må oppdatere den manuelt, noe man kan gjøre via "spesialsider" i venstremenyen. Og ellers, hyggelig å se at gamle kjente stikker snuta si innom her sånn 2-3 ganger i året :) --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 10. apr 2014 kl. 15:26 (UTC)

Joda, ser sånn ut. Må jo ha noe å finne på når jeg ikke stirrer på nordlyset, eller krangler med gale samer. Ja, jeg har altså endelig gått lei av minecraft! Takk takk, oppdateringer på vei, er jo snart fylkesmesterskap i kategorisering, jeg må legge meg i hardtrening. --Obowatt (diskusjon) 10. apr 2014 kl. 20:05 (UTC)

Uten å si noen ting, vil jeg si at det har vært ganske ensomt her. Lenge. Vi burde kanskje ha et styremøte snart. Til høsten kanskje ? --rody45 ~BC (diskusjon) 10. apr 2014 kl. 20:40 (UTC)

Vil det bli servert kake? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 28. apr 2014 kl. 22:07 (UTC)
Jeg baker, om du tar med saft! --Obowatt (diskusjon) 29. apr 2014 kl. 05:08 (UTC)
Hæ, jeg hørte kake? Hvor? Når? Mizar (diskusjon) 29. apr 2014 kl. 18:27 (UTC)
Ja, når det er kake det er snakk om, da kommer dem. --rody45 ~BC (diskusjon) 1. mai 2014 kl. 22:05 (UTC)
Jammen, hvor og når er det kakeserveringen foregår, da? Dette blir bra. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[1]] 14. mai 2014 kl. 17:09 (UTC)
Jeg baker og baker, så bare å komme innom, en gang etter den 17mai ved mindre dere liker korpsmusikk? --Obowatt (diskusjon) 14. mai 2014 kl. 20:48 (UTC)
Jeg stiller meg gjerne i kakekø. Gjerne med liflig obospill til. Kakekø er digg asso.Skikkelig kakekø. Mizar (diskusjon) 14. mai 2014 kl. 22:00 (UTC)
Det jeg lurer litt på er om det ikke går an å bytte bort noe kaker, sånn som tobakk, i noe annet som ikke er så tørt akkurat. Når vi nå er inne i en sånn konstruktiv periode alstså ? Hmm. --rody45 ~BC (diskusjon) 15. mai 2014 kl. 16:51 (UTC)
Da foreslår jeg at vi "gamlisene" her lager en ny artikkel som er så heseblesende artig at den skaper overskrifter på selveste IkkepediA! Kunne det gå an da? Trubben, Obo, Jaf, Hovie,Rody, Paddekaka, og så han der karen oppi Rogdo da... Hørt fra han i det siste? Sikkert flere her som kunne nevnes. Forslag til artikkel? Jeg er seff med også hvis det trengs... Mizar (diskusjon)
Tja... hadde jo vært kos med litt hagearbeid igjen slik som i gamle dager. Hører rykter om at det er blitt vår og slikt enkelte plasser i landet selv om morgenfuglene hvor jeg bor måtte fram med snøskovla i morges. Vår betyr hagearbeid har jeg kjønt, så hvorfor ikke? Dessverre har jeg ikke anledning til å bidra før det blir vår her nord på. dvs. etter 12. juni som er min siste eksamensdato. Fram til da har jeg en måned foran meg med "gjøre-innleveringer-som-skulle-vært-inne-i-februar" slik at jeg får lov til å gå opp til eksamen i det ene faget jeg fortsatt har mulighet til å få eksamensrett i. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 15. mai 2014 kl. 23:37 (UTC) (huff... her ble det mye tekst...)
Hørte jeg noen si navnet mitt? Det eneste navnet jeg har hørt de siste månedene er Christian Frederik. -Slettefantomet Paddekaka 3. jun 2014 kl. 22:07 (UTC)
??? Hmm, jepp, du er nevnt! Mizar (diskusjon)
Vel, her er jeg, som en gud kallet fra oven, bare at jeg eksisterer, da, hehe, litt religiøs satire der. Har akkurat levert bacheloroppgaven min og håper på å bli litt mer aktiv her utover sommeren. -Slettefantomet Paddekaka 6. jun 2014 kl. 09:28 (UTC)
Ohaii! Noen her som vet hva baccalaureus betyr? Advarsel, dette er et utdrag fra det meget upålitelige WikipediA som hevder de vet alt om dette (knis) men får bare tro på det lell...

"Bachelor er den engelske skrivemåten for den tradisjonsrike graden baccalaureus, en lavere grad brukt ved europeiske universiteter siden middelalderen. Graden baccalaureus ble tatt i bruk ved universitetet i Paris i det 13. århundre, som den laveste akademiske graden. Betegnelsen skriver seg fra latin baccalaria, som betød et lite grunnstykke. Ordet kom til å betegne en ung knekt e.l. Baccalaureus er egentlig betegnelsen på innehaveren av graden, og er en hankjønnsform, mens graden betegnes som et baccalaureat. Hunkjønnsformen er baccalaurea. Graden er også en direkte forløper til baccalauréat, en avgangseksamen fra videregående skole i Frankrike, og International Baccalaureate, et internasjonalt system for slike eksamener.

Graden eksisterte ved Københavns Universitet, da det eneste universitetet i Danmark-Norge, fra 1479 til 1775, og ble hovedsakelig brukt ved det filosofiske fakultet."

Seriøst men, GODT JOBBET DA MANN! Du blir så kunskapsrik no du at du kan fortsette forskningen på Lommelykt. Helt klart. Lykke til videre herr Paddekaka. --Mizar (diskusjon) 10. jun 2014 kl. 20:07 (UTC)

Kan det trekkes en sammenheng med Baccalaureus og bacchus? Blir man Bacchus eller man har levert en baccalaureus-oppgave? En forvirret:--Obowatt (diskusjon) 10. jun 2014 kl. 20:14 (UTC)
http://no.wikipedia.org/wiki/Bacchus Hmm... du sier noe der Obo, får bare håpe på at Paddekaka ikke roter seg helt på ville veier, så her må man ha tungen rett i munnen! Men vår æreverdige herr Paddekaka vet nok hva han holder på med, ihvertfall velger jeg å tro på det... så langt da... --Mizar (diskusjon) 10. jun 2014 kl. 20:31 (UTC)
Takk for vennlige ord. Dessverre er det jo sånn at en bachelorgrad ikke får deg noe sted her i verden, til forskjell fra for eksempel en bil eller gode kontakter, så alt jeg sitter igjen med er et studielån på 250.000, men men, det er jo noe det også :) -Slettefantomet Paddekaka 12. jun 2014 kl. 12:26 (UTC)
Den som bruker studielån til tobakk, fyll og hor, skal svi. Dette er en forenklet bibelsitat, men likevel gyldig. --rody45 ~BC (diskusjon) 18. jun 2014 kl. 13:08 (UTC)
Gratulerer så mye Padda! Du klarte det jeg ikke har klart ennå; bli ferdig med bacheloren. Etter fire år (inkl. forkurs), har jeg bare klart ca. 100 studiepoeng, så trenger nok fortsatt 1-2 år med kaffedrikking i en bunker i kjelleren på høgskola før jeg kan levere min Bacheloroppgave. (hvis noen skulle lure, jeg studerer Areal- og vegplanlegging (Bachelor i Samfunnsteknikk tror jeg de kaller det) ved Høgskolen i Narvik). Iallefall. Godt å ha deg tilbake. Får håpe du blir arbeidsledig lenge slik at du får god tid til å henge og slenge her! --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 22. jun 2014 kl. 00:19 (UTC)
glemte selvfølgelig å gratulerer, men gjør det nå litt i ettertid. Håper de er greit --rody45 ~BC (diskusjon) 22. jun 2014 kl. 11:49 (UTC)
Vent litt, Howie, du befinner deg i Narvik? Kjæresten min kommer derfra (yeah, man, jeg har fått kjæreste, hører jeg flere gratulasjoner?), og jeg var der faktisk for et halvt år sida! Forferdelig langt nord, det er alt jeg har å si om den saken. -Slettefantomet Paddekaka 23. jun 2014 kl. 00:27 (UTC)
Om jeg befinner meg i Narvik? Nei, men ser over til Narvik fra soveromsvinduet mitt og pendler inn til Narvik så og si hver dag:) Og nei, det er ikke forferdelig langt nord. Det er bare du som er forferdelig langt sør!.... Og når jeg tenker på det, hvis du er forferdelig langt sør, hva er CartoonistHenning som befinner seg i Belgia da? hmm... --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 23. jun 2014 kl. 18:38
er dette gått over til sånn derre geografiopplæringsspalte for for adms. Ta et drops. --rody45 ~BC (diskusjon) 23. jun 2014 kl. 19:34 (UTC)
Er dette gått over til sånn derre dropsutdelingsspalte for adms? -Slettefantomet Paddekaka 23. jun 2014 kl. 20:59 (UTC)
Du har kanskje ikke fått med deg det ? Mens du har studert og studert og overlatt dette forumet til alskens sjarlataner, er det nå åpnet for utdeling av drops til de som skal hedres. Årets ikkepedianer osv. er gått av mote. Nei, en skal følge med der det skjer.--rody45 ~BC (diskusjon) 24. jun 2014 kl. 11:33 (UTC)
Jeg tipper at dropsene bokstavelig talt er de samme gamle. -Slettefantomet Paddekaka 24. jun 2014 kl. 12:55 (UTC)
Drops er drops :-)--rody45 ~BC (diskusjon) 25. jun 2014 kl. 10:33 (UTC)
Vil nå påstå på det sterkeste at det er forskjell mellom kamfer og kongen av danmark. Uansett, ja takk begge deler :) --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 25. jun 2014 kl. 12:29 (UTC)
På lang avstand og i måneskinn ser de to typer drops ganske like ut. På enda lengre avstand blir det bare to prikker, så per definisjon slik sett så er de ganske like. Dessuten forsvinner både farge og lukt på lang avstand sett i måneskinn. Men dette gjelder bare på lang avstand og sett i måneskinn. --Mizar (diskusjon) 25. jun 2014 kl. 16:34 (UTC)
Fargen forsvinner inne i munnen og. Der er det sjelden måneskinn hos meg ihvertfall. Lukten er det litt verre med, men hvitløk er et fint middel for å fjerne lukt har jeg hørt. --rody45 ~BC (diskusjon) 25. jun 2014 kl. 22:33 (UTC)
Pleier å bruke Milo, jeg, for ulne ordspill. -Slettefantomet Paddekaka 2. jul 2014 kl. 19:45 (UTC)
Hmmm, den var dyp asso, Milo egner seg ikke for ulne ordspill, det er det bare hunden som gjør. --Mizar (diskusjon) 11. jul 2014 kl. 22:08 (UTC)
Nå begynner det å bli virkelig vanskelig. Dette er verre enn å spille Monopol. --rody45 ~BC (diskusjon) 11. jul 2014 kl. 22:47 (UTC)
Begynner å skamme meg rett og slett. Den eneste bindingen jeg har med Norge for øyeblikket er det å følge med på de tragiske skikkelsene i Big Brotherhuset. MÅ absolutt bli mer aktiv på Ikkepedia igjen. Nei, jeg har ikke stemt på noen jeg ønsker ut. Det er bare eneste program som holder på ca. midnatt når jeg kommer hjem fra møter... eller venner (som faktisk finnes utenfor Ikkepedia og som jeg har valgt å investere mer i for noen år siden). Kan Norge forresten ikke annektere Belgia så jeg slipper økonomisk katastrofe om få måneder? Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 10. des 2014 kl. 18:18 (UTC)