To typiske foreldre med barn

Foreldre (lat. Forus Eldrus) Er iskalde skapninger som eksploderer når du ikke følger regler,da er det best å stikke av ellers havner man i et sted jeg ikke bør nevne.... De gamle urbarna var de som oppfant foreldre fordi de ville ha egne slaver. Men alt gikk galt! Først var foreldre et lite problem men nå er de et STORT problem for mennskeheten, nå kjemper vi alt vi kan for å utrydde denne idiotiske arten den såkalte «Gud» har skapt. Fjortiser av typen emo er kjent for å hate foreldrene sine over alt på jord, og de kjemper en desperat kamp mot disse skapningen hver dag. Dette sier kanskje litt om foreldres ødeleggelseskraft.

Foreldre er delt in i to grupper: Mødre og Fedre. Mødre (Mammus Nektus Musus), også kalt løse, eller luremus, er den som har kontrollen. Hun er alltid på vakt for å sørge for at alt ting skjer slik det ikke skal, og for å lage maten. Og litt etter litt forplanter de stoffene sine i maten, slik at du selv blir til en av dem senere i livet. Fedre (Pappus Strengus Eldrus), har den kjipe jobben å holde seg borte hele dagen, komme hjem, spise, betale regning, legge seg å sove, stå opp, jobbe hele dagen.

Foreldre er en art som har eksistert siden englene gikk på skøyter i helvete og Wenche Foss ikke hadde rynker. De bor som regel i "hjemmet", et bygg (enten tre eller kompositt-plast (eller mur(stein)) som de tilsynelatende føler seg tilpass i. De har en rolle i å klage over

Foreldre forekommer ofte i par, den ene med høye viker, måne, kaffibrune tenner, en "heia RBK" t-skjorte som matcher kroppen og et temperament som får Adolf Hitler til å høres ut som en Dremel Multi. Den andre er ofte helt lik, temperamentet er muligens en del mildere, men ikke ta denne sleipe jævelen for gitt ettersom du kan vente deg en rundomgang i kjellerstua med naturgummi og skjellsord trommehinnene dine aldri har opplevd -og aldri vil- oppleve maken til når du blir tatt i å gjøre noe så dumt som å stjele en berlinerbolle på Prix. Da har du tapt.

SmåbarnsforeldreRediger

Disse kjennetegnes med mørke ringer under øynene, antall ringer angir antall barn de har. De har fritidssysler som ikke er helt ulike naboens bastardhund: Hente ting som blir kastet og sniffe rumper. Søvn er noe som er handelsvare og blir byttet inn mot mating, stelling og legging. Fedre bruker ofte "lek" som en anledning til å sove på gulvet, mens barnet/barnene finner ut hvordan hud er festet til kjøttet, likeså hvordan kroppsdeler kan demonteres. Mødre er som regel en viktig næringskilde, i starten brukes de til å fremskaffe melk, senere blir de først brukt som bitepinne og til slutt proteinkilde.


MellombarnforeldreRediger

Ungene har nå sluttet med bleier, og gjør fra seg stort sett på do, men ingen regel uten unntak. Slike (mis)handlinger blir oftest ryddet opp i akkompagnert til større mengder ukvemsord, litt beroende på geografisk opphav og kjønn. Alle slike mishagsytringer blir tatt opp og avspilt i familieselskap av familiens yngste medlemmer. Nå er leken blitt litt endret, men fremdeles som eierne av nabohunden: Forhindre at mellommannen jakter på biler i trafikken. Båndtvang er ofte et ord som kommer på foreldrene, men som det ikke er anerkjent at man bruker ifølge dagens lover. Kjennetegn på foreldrene i denne fasen er at de nå har en fellesstart som er en sprinter verdig. En rutinert mellombarnsforelder vil ved enhver ny geografisk forflytning finne ut hvor farene befinner seg og saumfare disse og ta oppstilling ved den farligste for å hindre mellombarnets "frie lek". Hvis mellombarnet forsvinner ute av syne i større selskap er det fire kriterier å lete ut i fra:

  • Hvor er det vann?
  • Hvor blir man skitten?
  • Hvor er de farlige tingene?
  • Hvor får ikke barn lov til å oppholde seg (alene)?

Hvis man vet om et område som inneholder samtlige kriterier så vil det være første leteplass. Foreldre sliter rett og slett!!!!!!

SkolebarnforeldreRediger

I denne fasen må foreldrene være på vakt døgnet rundt for å forhindre unnasluntring, skolen er som kjent der man lærer om mobbing. Guttene lærer kampsport i skolegården og jentene lærer at de har lus som er farlige for guttene. Foreldrene lærer at verden har gått fremover siden de var unge, og at skolen lærer de mye unyttig som matematikk-stiler (algebra) og de må innse at de ikke er så flinke som de trodde de var, de som gjerne har videregående skole og Universitet/Høyskole klarer ikke å løse oppgavene til poden på 10 år. Pluss alt det de nå lærer som ikke fantes før. Ta for eksempel data og datatekniske hjelpemidler. På jobben til foreldrene kalles disse dingsene for støvsamlere.