Flue
Et eksempel på flue.
Et eksempel på flue.
Vitenskapelig(e)
navn:
Zum Zum
Norsk(e) navn: Flue
Hører til: Insekter
Antall arter: 3000 bare i Norge
Habitat: Terrestrisk
Utbredelse: Overalt
Delgrupper:

Fluen er et lite og svært irriterende insekt som ofte virrer rundt deg uten mål og mening. Det finnes alle slags forskjellige fluer, men den mest irriterende må være den som bor i gresset og når det regner kommer den flyvende inn i ørene din for å søke ly. Og sitter du og koser deg med mat på et fint feriested, kan du banne på det kommer en eller annen drittflue surrende rundt hodet ditt hvor enn du sitter for å prøve å vekke opp de døde i øret ditt med dødslydene dens. Den bor i ekle ting, og der sitter den og gomler i seg bakterier som den spyr på folk. De kjente som har blitt drept av fluer er:

  • Adolf Hitler Det fantes ikke do i fengselet, så han satt i sin egen Avføring, som vi alle vet tiltrekker seg fluer.
  • Harry Potter og venne hans. I åttende bok dør Harry potter og vennene hans av flueangrep, som skyltes at de var så glade for at Voldemort var død, at de bestemte seg for å spise ute, men dette var ikke så lurt, fordi en flue hadde havnet i brusen. Den var jo selvfølgelig i en mugge, så alle fluebakteriene kom i all brusen. De så ikke flua, fordi de var så glade.
  • Voldemort. I den siste filmen av Harry potter, ble egentlig Voldemort tvunget til å spise en flue som hadde vært i dragemøkk, og det var derfor Voldemort døde.

HistorikkRediger

Det hele startet for ikke så veldig lenge siden, da en syk japaner eksperimenterte med å smelte sammen andre skapninger. "Fluen" er egentlig et resultat av sammensmeltingen av en kakerlakk og en bie.


SvakhetRediger

Det er 1 måte å få fluer til å holde seg unna deg på. Det du trenger bare en kjøttetende plante! Du fester den fint på hodet ditt så går det av seg selv.


DødslydeneRediger

Fluene ønsker en gang å ta over verden. Men menneskene moser dem før de får sjensen til å formere seg. Men fluene har også disse spesielle vingene som vekker andre fluer opp fra døde. Det er forøvrig enda ikke noen grunn til bekymring. Så lenge menneskene fortsetter like mye utsletting av fluer i samme tempo som nå og de kjøttetende plantene formerer seg.