Fjernkontroll

Fjernkontroll eller fjern kontroll ble oppfunnet av franskmannen Fiern Controule. Dette ga overvektige mennesker sjangsen til å bytte kanaltven å slippe å bare se på en kanal for resten av livet. For dette vant han uoffisielt Nobels fredspris. Fiern Controule kom på ideen da han satt og spiste middag, og Ex on the Beach Norge plutselig kom på. Controule tenkte "Nei vettuhva dette er ikke greit. Jeg må finne på noe fort" og så kom fjernkontrollen til bruk for første gang.

Moderne fjernkontrollerRediger

 
Den eldste fjernkontrollen vi kjenner til den dag i dag.

Siden oppfinnerdatoen 24. desember 1943 har fjernkontrollene blitt langt mer moderne. Fjernkontroller kan nå brukes lengre enn en meter fra tven, og man kan dermed sitte og se TV på avstand av 7,18 m. Dette er veldig praktisk for nærsynte mennesker.
PS: Hvis du har mye fritid og fast øyenlege burde du lære deg dette:

Hvis du trykker på fjernkontrolltastene i denne rekkefølgen;
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, rød, grønn, gul, blå, av, , tekst-tv tasten, volum 71
kan det føre til alvorlig hørselstap og større produksjon av øyekarsprekker. Praktisk for den praktiserende hypokonder. Det skal også legges til at man kan sende signalene til tv'n på to forskjellige måter. Den ene er kastemetoden, der man ganske enkelt kaster signalet mot tv'n i det man trykker på fjernkontrollen. Dette er for å hjelpe signalet frem mot tv'n. Den andre er siktemetoden, der man sikter seg inn mot tv'n. Gjerne med strak arm.

Før I TidaRediger

Før i tida var det mer tungvindt å bytte kanal. da måtte en reise seg, bruke en masse kalorier

  • (som folk flest ville spare på)

Gå bort til TV-en trykke på knapper, gå tilbake til sofaen, stolen, krakken osv. Men i senere år har dette problemet også vært et aktuelt tema. For hva om fjernkontrollen rotet seg bort? Da må en lete rundt i hele huset, og snu på alle puter, klær og boss for å finne den.

  • ( Noe som gjør at men mister kalorier og da virker fjernkontrollen mot sin hensikt.)

Men etter at FN har studert problemet i snart 70 år, har de kommet til en briliant løsning; "Hva om vi får en fjernkontroll som henger fast på kroppen?" Denne supre oppfinnelsen kommer til å tas i bruk i år 2051, etter at president Barack Obama har gått av som president.

 
Med Obama sykehus kos og Obama terrorist mos, kan vi leve lenge på jorden.
  • ( Obama forever.)
  • ( Obama forever.)
  • ( Obama forever.)
  • ( Obama forever.)
  • ( Obama forever.)
  • ( Obama forever.)

Hva sa du lille venn ?

  • ( OBAMA FOREVER.!!!!!!!!!!!!!)

Og med det takker vi for i kveld og sier oss enig i at fjernkontrollen er kommet for å bli.