Det er foreslått å flette denne artikkelen med United Nations. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside
Fordømte nasjonalister
FNflagg2.png
(Flagget til FN)
beliggenhet: Fucking, Australia (dette er ikke banning, Fucking er en plass i Australia. For mer informasjon se Fucking Australia)"
Norge08.png
Nasjoner som er en del av FN (mørkeblått=Nasjoner med atombomber som er en del av FN).
De vil ha penger som de kan gi (kjøpe en ferrari til hver person som jobber i FN) til Afrika
Religionen som de erklerte til verdens mest kjente nudistme
antall penger som de bruker på hoteller 1,5 milliarder dollar
Antall Medlemsstater Over 9000!!! (6890 av statene kommer fra USA sine 7896 stater)
år FN ble grunnlagt *gammel stemme (mest sansynelig stemmen til en bestemor)*: Det var en gang i 1673.
Offisielle språk som snakkes i salen Udmurt, hindu, Aladeen og litt jiddisch, men ikke dansk og engelsk, de ble fjernet i år 1995, Det samme skjedde i taco, som nå snakker guacamole.
Etniske grupper Mullah krekar: 10 %
rasister: 96 %
Annet: -6 %
Hovedkontor Hovedkontoret i FN ligger i "to til venstre, en gang til høyre, 500 meter fram så kommer tredje sving til venstre. Etter at du har gått i tre sekunder er du framme"
Generalsekreter Kim Jong-Jong
Statsminister Mullah Krekar
Det som alle fra FN elsker SV
Konge Osama Bin Laden (død 2011)
Favurittpropaganda Det var en gang, så ble den til en koridor. SÅ BESTEMTE PUTIN SEG FOR Å LAGE DEN BESTE BYGNINGEN NOEN SINNE (OGSÅ KALT FN) #HEIL HITLER
Dagen FN ble laget Påsken

«Hva er en Google

- Bestemoren din om Google

«Jeg liker toalettet i FN-bygget»

- Kaptein Supertruse om FN

«Jeg synes at vi burde fjerne adelen i frankrike, VIVA LA REVULUTION!!!»

- Napoleon om hva han vil at FN skal gjøre


FN også kjent som de Fordømte Nasjonalister er en del av Magidepartemanget som er laget av Det store blekksprutfolket for å utrydde menneskeheten. FN består av de kjente landene: Tyskland, Norge, USA og McDonalds. Akkurat nå holder FN på med å få alle land i verden til å signere menneskerettigheter, også kjent som retten til å ikke bli spist. Menneskerettigheter er en forkortelse for: den Maksimale ENgelske NEandertaler SKal Ekskluderes fra Rare ETTerretninger I Gigantiske HElikopere Til Eskers Ringer. Men dette er ikke en side på Ikkepedia om menneskerettigheter, derfor skal jeg fortsette om FN.

FN sin startRediger

FN ble startet under 2. verdenskrig da Nintendo trengte en Atombombe til å ødelegge for sony sit mindre kjente kompani PlayStation som skulle lage en slags spillkonsoll ved navn playstation 3. Tyskland (eller det de hetet på den tiden: Putinland) ville ikke ha et nytt God of war spill. Derfor bestemte de seg for å hjelpe. Men "verdenspolitiet" USA likte ikke dette. Derfor bestemte USA seg for å lage en organisasjon for å knuse Nintendo. Denne organisasjonen ble kalt for Afrika. Men de ville ikke hjelpe til på grunn av hvite menn. Derfor sa Japan "私はいつも愚かなものを修正する必要があることを嫌いです" og lagde en organisasjon kalt "米国のみが核爆弾の使用を許可されている". Men folk forstod ikke hva det betydde så de endret navnet til FN. Desverre klarte ikke FN å stoppe Nintendo. De bombet Sony. Dermed bestemte FN seg for å få andre land til å ikke bruke atombombe Det var et rimilig dumt valg.

Sponset av Xi JinpingRediger

Xi Jinping er en stolt sponsor av FN. På grunn av Xi Jinping sin sponsing har FN laget en ny internasjonal dag. Hatolebrummdagen og XiJipnpingErBestDagen (dagen da alle går ut i gatene for å gå i demonstrasjonstog mot demokrati og i protest for demokrati). FN har også gjort Tre små kinesere til nasjonalsangen i USA (se på Nasjonalsang for mer informasjon).

Xi Jinping sponset FN i 1936 slik at Kina kunne kjøpe Afrika for slavedrift. De ville gjøre Afrika til Kinas kina.