FC Lyn Oslo

Logoen til FC Lyn Oslo

«Lyn er konkurs!»

- Chuck Norris om FC Lyn Oslo

«Dere kan la flaskene stå, for det kommer en fra Lyn å samler dem inn...»

- Bård Tufte Johansen om Lyn under Idrettsgallaen 2009


FC Lyn Oslo, eller bare Lyn om du vil, er mest kjent som det svakeste av fotballagene i Oslo. Det mange imidlertid ikke vet, er at Lyn har en skjult agenda. Fotballaget er kun et skalkeskjul for å dekke til at klubben egentlig er en Losje, bestående av en rekke høyt profilerte leger som kontinuerlig jobber for å holde ansiktet til Michael Jackson på plass.FotballagetRediger

Fotballaget Lyn har aldri prestert særlig godt på noe som helst sportslig plattform. Det er imidlertid forståelig, siden dette bare er et skalkeskjul. Det sies at noen av de innerste kretsene i Vålerenga kjenner til Lyns hemmelighet, og har av den grunn spredd hat ut til de uvitende supporterne slik at Lyn kan få innpass i fotballverdenen, og dermed sikre hemmeligheten bedre. Dette skal også være grunnen til at Lyns eneste to 3-poengere i løpet av en sesong (som på merkelig vis er tilstrekkelig for å overleve i Tippeligaen) er mot nettopp Vålerenga. Dette betyr da at hatet mellom klubbene er rent skuespill for at de sammen skal verne om hemmeligheten til FC Lyn Oslo. Det er riktignok bare de innerste kretsene i Vålerenga som vet om dette, og brorparten av Vålerengas supportere hater Lyn på ekte. Vålerenga har imidlertid litt mer suksess (ikke nevneverdig), siden de er en reel fotballklubb, og det er bare enkelte kretser dypt inne i klubbens kjerne som bedriver tvetydig virksomhet. Grunnen til at Lyn ikke har/ har veldig få supportere er at det er Losjemedlemmene selv som ser på kampene, for å opprettholde inntrykket av at de er en fotballklubb. Dette er imidlertid også grunnen til at "supporterne" er kjent for å sitte med PC på kamp, ettersom de til enhver tid må holde seg oppdatert på popkongens status.


LosjevirksomhetRediger

 
Den fatale feilen som gjorde at FC Lyn Oslo måtte stiftes. Michael skulle hørt på rådene om at masken var forbannet, men han måtte selvfølgelig være så forbasket sta!

FC Lyn Oslo er i realiteten en hemmelig Losje (angivelig opprettet av Lars Monsen) som har som hovedoppgave å holde ansiktet til Michael Jackson på plass. Dette yrket er bedre kjent som plastisk kirurgi, og losjemedlemmene i Lyn er en samling av de beste plastkirurgene fra hele verden. Losjen er en non-profitt organisasjon, og tjener ikke penger på sine bedrifter. De gjør dette utelukkende for å hylle sin gud. For medlemmene av Lyn har et eget religiøst syn, kalt Jackonisme. Dette går rett og slett ut på å hylle Michael Jackson og annet plast, og er meget utbredt over hele verden. Riktignok er det bare et fåtall som er med i FC Lyn Oslo.

NedgangstiderRediger

Etter Michael Jacksons overraskende død i 2009 er ikke Losjen lengre nødvendig, og grunnleggerne (Lars Monsen og Henrik Ibsen) har allerede påbegynt avviklingen av organisasjonen. I de siste tider har Lyn vært mer plaget enn vanlig av dårlig økonomi, og dette er da planlagt spill fra ledelsen for å sakte men sikkert avvikle klubben. Men ettersom klubben har satt så dype spor (rigth?) i norsk fotballhistorie, må denne avviklingen skje langsomt, og første steg er snart omme. Det går ut på å få spillere ut av klubben, etter å ha rykket ned. Dette får dominoeffekten til å sette i gang neste trinn, nemlig å rykke enda lengre ned. Til slutt vil FC Lyn Oslo snart være ute av norsk fotball, og ingen vil noensinne huske denne stakkarslige klubben… Unntatt MacGyver da...

Veien tilbakeRediger

I 2011 spiller Lyn i 4. divisjon avdeling 1 i Oslo fotballkrets. De har spilt 11 kamper og har vunnet alle. Lyn er altså på vei tilbake. Losjevirksomheten kan derfor tas i bruk igjen og denne gangen for å hindre Justin Bieber i å nå stemmeskifte. Det er ikke lenger Lars Monsen som har hovedansvaret for losjen, men CLIA (Central Lack of Intelligence Agency). Hvis denne losjen også svikter kommer flere millioner såkalte "beliebers" til å begå selvmord. Det hadde blitt en fredfull verden uten disse små skapningene men USA vil ikke ha verdensfred. Dette er noe president Barack Obama bare påstår for å skjule at han egentlig er en "belieber".