Eva Braun

Barndomen.Rediger

Eva Braun ble født i Oslofjorden under 1 verdenskrig. hun tok nesten selvmord 7 ganger fordi en fugl var bedre en henne i matte.

Ung voksen.Rediger

I Tykland fikk hun jobb som oppfinner, og hun er mest kjent for å ha laget den første barbermaskinen. Maskinen ble opprinnelig bygget for å kunne frisere barten som skjulte hareskåret til hennes andre ektemann, Adolf Hitler, men den ble fort populær hos folket. I 1950 laget hun en versjon for jenter, kalt ladyshave, som førte til at jenter i dag ikke lenger har hår på brystet ( Noe som er ekkelt.). Braun-fabrikken er i dag verdens største produsent av hårfjerningsmaskiner, og de lager også stavmixere og elektriske tannbørster.

Voksen.Rediger

Fra sitt ekteskap med Adolf Hitler har Eva tre sønner, Bobby, James og Steven. De to eldste bor i Amerika og livnærer seg av sang og narkotika, mens den yngste spiller Fotball i Liverpool I biografien "Evita" fra 2004 hevdes det at Adolf ikke er far til guttene, noe som Eva bestrider.

Veldig Gammel.Rediger

Eva Braun er i dag gift for tredje gang med den norske eiendomsmagnaten Olav Thon og bor i tolvte etasje på Hotel Opera. Hun utgir også et dameblad i sitt eget navn. I de senere har hun revitaisert seg selv med singelen "Braun Divan". Hun slo seg sammen med Siv Jensen og de skapte bandet Ole Ivars.Eva Braun har også vært med i bladet nattklubbkongen hvor hun poserte naken. Ektemannen hennes Adolf Hitler var fn-sjef og gikk med kallenavnet kim young un.


OppfinnelserRediger

og moren din

Alderen kjemmer ingen.Rediger

I 2014 fant ho ut at Hitler var egentlig ifra Tangerudbakken boretslag , so da fant ho ut at ho skulle vera med dei nye vennene sine på blåtur til strippeklubb , som spessielt Hansegutten likte svært godt . I 2015 kom gammel kjæresten fra ungdomstiden tilbake og vekkete opp forbudte følelser , men det ble med ett kaffe besøk og litt eplekake.