En fyr på gata

En fyr på gata er en mann eller dame du møter ofte. Som regel flere ganger til dagen, faktisk. Ikke alltid, men kvalmende ofte. En fyr på gata har en skummel egenskap, den kan nemlig skifte utseende, kjønn, stemme, fingeravtrykk, hår, og, tja, alt, egentlig. En fyr på gata(også kalt "person" på norsk. På latin: "Ghalf tyui") blir ofte gjort narr av, som regel i skjult kamera-sketsjer. Der kan de løpe nakne og be dem skrelle en agurk, eller rett og slett henge dem. Ellers har de alltid meg seg en ubrukelig gjenstand/objekt som de enten har i lomma eller i hånda. Ett eksempel er ett bånd, som de pleier å stjele hunder med. Det gjør de ved å feste båndet til ett annet bånd, og du har gjort verdens raskeste form for stjeling. De kan også gå med en tørket væskeform(plast) som de har metall, papp, papir og enda mer plast oppi. Oppi pappen og metallen kan det være mer væske, eller rett og slett seig, rød masse. Det sies at MacGyver fant opp en fyr på gata.

Hva de kan brukes tilRediger

En fyr på gata er ganske nyttig. her er ett par ting han/hun kan brukes til: Tørke opp etter deg selv. Be dem bære en kake. Kaste en ball i hue på dem. Be dem slikke deg. Spør om penger(funker best når du har fillete klær). Be dem stikke og brenne. Ja, det er uendelig masse du kan gjøre med dem. Noen sier også at det er DEG som er en fyr på gata, men det stemmer jo selvfølgelig ikke. Alle vet det er Mullah Krekar.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.