Elvis Presley

«I think the jailhouse rock!!»

- Chuck Norris som akkurat kom ut av "The green mile".

Elvis Presley (må ikke forveksles med "synge-Elvis") er også kjent som Elvaii Prestalee som moren hans kalte han. Han var en japansk unge som vokste opp på 1937-tallet. Hans far var Genghis Khan som trodde at han var leder av den japanske slummen. Sammen med moren til Elvaii dro faren rundt på de offentlige toalettene og prøvde å få tak i så mye som mulig av restene på de forskjellige do-børstene rundt forbi.

Dette er et bilde av Elvaii som "poser-like-a-pro" foran en bildeboks også kjent som "kamera".

Navnet "Elvaii R. Prestalee" stammer oprinnelig fra den gangen moren til Elvaii Falt på trynet ned fra twin towers. Da hun våknet fra den skittene bakken, trodde hun at hun bafant seg i et toalett på Pearl Harbour i Hovedstaden Hawaii. I ettertiden begynte hun å kalle flodsvinet sitt for Elvioo, som senere ble til sønnens navn, Elvaii. Faren til Elvaii synes at navnet var så drit-stygt at han begynte å blande suicide-piller i frokostblandingen sin.

FamilieRediger

Elvaii mistet sin bror tidlig i den japanske "smør-krisa". Grunnen var at broren fikk så stor smørmangel at han fikk klamydia-herpes. Broren som het Phoung Lama, også kjent som Psy (noodle style) ble etter hvert kalt Mr.Lee på grunn av sine rare bevegelser under upside-down-youga timene sine på tempel-skolen. Mr.Lee var i tillegg oppfinneren av den drit-trege retten, nudler. Nudler er strimler av tapet, stappet inn i en tørketrommel for så å bli siklet på av en emo-mushroom, og puttet opp i en tiggerkopp med lokk. Nudler ble en suksess i halve latvia, hvor de trodde det var et middel som tettet igjen hullene på de fillete klærne som de fant i ødelagte fretex containere.

Broren til Elvaii ble ikke død, men kom bort fra Elvaii når de var å kikket på noen narkomane som blåste opp ballonger med random form. Broren fikk smake litt heroin og begynte å grave et hull.(Han ble påvirket av de randome ballongene). Verden var aldri helt den samme etter det.

OppvekstRediger

Som liten var Elvaii en liten smørklump som rullet halve veien til skolen, før han måtte ha sin daglige dose hardcore metall. Han vokste opp i et gammelt yoghurtbeger fra narvesen. Det han likte best med verden var at det var så mye krig i nabolaget hans.

De nærmeste naboene hans var; mummitrollet, Barack Obama, Osama bin Laden, hans bror Mr.Lee og noen random narkomane som levde nederst i næringskjden til Elvaii.

Smør-krisaRediger

Den japanske smør-krisa, den tiden hvor Elvaii mistet broren sin, bidro til at Buddha-figurene ble produsert som tynne fliser, isteden for tykke berg. Det japanske smøret gjorde nemlig at Buddha-ene som en gang gikk på jorda, ble store og oppblåste. En gang i tiden var det en liten Buddha som gikk på barneskolen. En dag spurte noen han om han ville være med på det lokale botcha-laget. Han svarte ja, og dannet en ny sport, som han kalte "rolling berg" fordi han rullet bortover en random vei og traff noen vei-kjegler. Denne sporten ble i ettertid kalt "bolwing" også kjent som "balle-vinge" på norsk.

 
Dette er et eksempel på hvordan Buddha-figurene ble produsert under smør-krisa.
 
Her er et bilde av hvordan Buddha-figurene egentlig skulle sett ut.

Elvaiis beste uttalelser:Rediger

«Blil noe meh på å spise nudle?»

- Elvaiis

«Stå stile, jæi skal splaye dæi, duu skaal se bla out!»

- Elvaiis

«Bli meh mæi jem, la oss loundhouse-kicke noeh nudleboksel!»

- Elvaiis