Den Norske Kirke

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Den Norske Kirke er en samling kristne som med støtte fra Staten ble stiftet for å rydde opp i de ulike former for ikke-lisensiert seksuelt samkvem som fantes i og på landet. For å være effektive valgte kirken å ta til seg en del prestelærlinger med avvikende seksualitet, noe som senere har vist seg å være uheldig da det viser seg at avvikende seksuell atferd er arvelig. Kirken har følgelig hatt store problemer med sin fanesak også internt.

FormålRediger

Kirken ble tuftet på tanken om en overordnet samfunnsordning hvor man ved å motarbeide læring i folket kunne bruke enkle skremselsmekanismer for å holde dem på matten. Dersom man likevel skulle våge seg utpå fantes det en rekke sanksjoner kirken kunne utøve, og i ytterste fall kunne man forvises til Hedmark, hvor man samlet hedninger, kjettere og opportunister mens man ventet på dommedag.

Kirkens menn og kvinnerRediger

Kirkens menn var kjent for sine gjennom troen sterkt forøkede seksuelle behov, og valgte seg kvinner ut fra kvinnens evne til å holde på hemmeligheter. Dersom kvinnen på noe tidspunkt skulle vise seg å ikke forbli målbunden var man nødt til å gi henne tittelen heks. Det fantes et utall metoder for å bevise at kvinnen var tittelen verdig, og til slutt feiret man det hele med et stort bål. det bør forøvrig legges til att kvinnens rolle i kirken er tuftet på ett kirkemøte i nikea ca år 600. hvor det ble bestemt att kvinnen skulle ha sjel.i bibelbeltet på sørlandet ble dette tatt opp på slutten av 1900 tallet. pr 2010 er det bare menigheter på flekkerøy utenfor kristiandsand som ikke har fått med seg dette..

KirkebrenningRediger

Den Norske Kirkes holdning til homofili frembrakte i sin tid ekstreme handlinger blant homofile. Best kjent er den bergenske branntilhengeren Kristian Vikernes, som etter mye pinlig medieomtale begynte å bruke pseudonymet Varg Vikernes. Vikernes' lek med fyrstikker er den hittil hardest straffede lek med fyrstikker her til lands, og kirken pekte på at de har enerett til store bål i forbindelse med feiringen av utnevning av hekser.

Også mange juleflasker til jer deroppe i Delray! Her pe5 malktrien kan vi se5 ikke nikke genkendende til savnet af sne meget langt fra faktisk. Det er vores 2. jul her i varmen, og vi kan sagtens bruge palmetre6erne til at komme i den rette stemning Nyd jeres juledage og familien!Mange hilsener fra Coral Springs

Kirken internasjonaltRediger

Det finnes utrolig mange naut rundt om kring i verden som melder seg inn i denne orgiansasjonen. Den er spesielt tilrettelagt for de som tror på overnaturlig ting. De tror faktisk at en fyr, med navn Jesus, klarte å gå på vannet. Min teori er imidlertid at han oppfant isoporen og lagde noen underlige flåter som holdt han flytende.

Kirkens leder blir kalt Paven. Han binder kirkene sammen og nåtidens pave heter Georg W. Bush. Man blir automatisk utnevnt til Pave dersom man er den personen i verden som har drept flest mennesker. Tidligere Paver er folk som: Hitler, Stalin, Sadam Husein og Al Qaida

Trasige Erlend ...han har ett syndrom som består av syting og han er stærkt påvirket av anthers som han møtte i en PU bolig der de nå bor sammen. De er kjent for og ha sextrakasert macgyver.