Dasstapir

En dasstapir er et uhyre sjeldent dyr. Det er i slekt med den beryktede brnjyb og den lenge ettersøkte Pedobear, som beskrevet nedenfor. En annen teori er at den har fjerne slektsbånd med den blodtørstige Dorullnissen. I 1999 ble dasstapiren oppdaget av en hittil navnløs person, som har valgt å forbli navnløs.

Beskrivelse og nåværende habitatRediger

Det er ingen som egentlig vet hvordan en dasstapir ser ut. Ifølge det navnløse vitnet er dasstapiren er omtrent på størrelse med en kattunge og har vakker hermelinaktig pels, omtrent som den folk fôrer toalettene sine med i Bærum; derav navnet. minecraft har også meddelt at den lukter svært godt. Så den eneste grunnen til at den har et så utgjort stygt navn må være at oppdageren er en av de mange utstøtte fra kultureliten.

Dasstapirens nåværende habitat vil bli beskrevet litt lenger nede. Å skrive om det her ville ødelegge hele historien.

BiologiRediger

Dasstapiren parrer seg hver fullmåne, og det er bare hannen som har pupper. Hannen tar med seg slike ting den har stjålet andre steder, som den første/andre/tredje/fjerde/femte/sjette DVD'en i en sesongsamleboks, bilnøkler, hårstrikker, hjemmelekser og venstresokker. Hunnen venter på ham bak en tilfeldig rullestoldass, der hun setter på en plate med Vikingarna. Så går kvelden slik en kan forvente. Hunnen føder en dag senere, og da stikker hannen av fortere enn svint. Hvis ikke dasstapirmoren passer på kan ungene utvikle seg til Olsen-tvillingene eller andre uheldige ting.


HistorieRediger

Dasstapiren levde en gang lykkelig og i et bærekraftig antall i Amazonas sammen med resten av gjengen fra Brandy og Herr Visvas. Uheldigvis begynte innspillingen av denne serien en dag etter at dasstapiren ble jaget på flukt av den rasende Pedobear, som hadde sendt en klage til NAV. I klagen sto det om hvor bekymret Pedobear var for alle de oppblåste, selvgode psykologene her i verden som får tukle med sårbare folk og dyresinn. Da NAV svarte at ingen advokat, terroristgruppe eller leiesoldat i hele verden ville støtte en slik latterlig anklage, lot Pedobear aggresjonen gå utover den stakkars dasstapirfamilien. Han jagde dem med et manisk blikk i fjeset og bevæpnet med spesialtrente saksedyr. De stakkars små rakk ikke engang å ta med seg sutteklutene før de ble spredt rundt om i verden.


Etter PedobearRediger

I dag lever dasstapiren fredelig i folks rørsystemer. Den er helt utrolig overrasket over at mennesker presterer å lage så stinkende greier, så de bruker de magiske evnene sine til å produsere en parfyme som skal få menneskeavfall til å lukte minde vondt. Dette er et hardt, nesten umulig arbeid, men det holder tankene deres unna minnet om den fryktede fienden Carl I. Hagen- jeg mener Pedobear. Den lever av de ubrukte delene av dopapiret og drikker stort sett juice. Da det ikke finnes noe bilde av dasstapiren har undertegnede unnlatt å sette inn et bilde. Hvis noen lesere har et bilde av Dasstapir, er du omtrent juridisk bundet (hva nå enn det betyr) til å laste ett opp.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!