Cuba er den eneste øya i mjøsa som ikke er en amerikansk koloni, Cuba er først og fremst kjent for sine Cubanske sigarer laget av kokain fra Brasil og sine russiske atombomber fra 1957.

HistorieRediger

Cubas historie begynner med Kaptein Sabeltann og geriljasoldatene hans som hadde base på øya fra 1423-1989.

SjørøvertidenRediger

Dette er den første perioden i Cubansk historie, den varte fra 1423-1989. Etter å ha plyndret og senket skipet Titanic forkledd som et isfjell fant Sabeltann en stor fin øy full av indianere og tobakksplantasjer. Han gikk i land, drepte alle indianerne, brente ned tobakksplantasjene, røkte alle sigarene på en gang og begravde skatten.

Den første Cubanske krigenRediger

I 1950 dro en mann som het Stalin til Cuba for å bytte vodka mot sigarer, men dessverre så likte han øya så godt at han ikke ville dra, så han hentet noen kommunister fra Russland og bosatte seg der, etter hvert klarte han å overtale alle folka på øya bortsett fra Sabeltann til å bli kommunister ved å tilby dem en dollar hver for å bli kommunister. Når Sabeltann fikk vite det ble han så sinna at han bet Stalin, Stalin skrek og ropte på kommunistene sine som begynte å skyte på Sabeltann. Heldigvis for ham var de så dårlige til å sikte at de ikke klarte å treffe ham før han hadde truffet halvparten av dem.

Kommunisttiden i CubaRediger

CubakrisenRediger

Se:KGB for mer informasjon

SvineinvasjonenRediger

I 1967 ble USA så lei av at Cuba ikke var kolonien deres at de slapp løs en flokk meg villsvin midt i Cubas hovedstad Stalingrad. Dette ble starten på den andre Cubakrigen, den er desverre så voldelig at vi ikke kan gjengi den her.

Den siste CubakrigenRediger

Finner sted i 2189, du bør ha skaffet deg ei rifle til da!


    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!