Chatroulette

Denne mannen er verken kåt eller Tyrkisk men du bør trykke NEXT så fort du kan.

Chatroulette er en chatteside som baserer seg på nettsex. Navnet kommer av latinske chat som betyr å snakke, og roulette som betyr å rullere. Det vil si at det er en slags type speed dating på nett. Det er for det meste kåte tyrkiske, franske og finnmarkiske menn fra 50-årsalderen og oppover som benytter seg av denne siden.

Pussy Riot er et russisk, feministisk punkrockkollektiv som på bildet lærer seg indisk polka.

HistorieRediger

Chatroulette ble opprettet av Tiger Woods i 2009. Han opprettet siden for å kunne leve ut sine seksuelle fantasier.Sidens popularitet har steget raskt og i Februar mottok den Oscar for beste orgasmegiver. Etter at Woods kom med dette sitatet:

 • "As a kid, I might have been psycho, I guess, but I used to throw golf balls in the trees and try and somehow make par from them. I thought that was fun."

Var det ingen tvil om at han trengte å skaffe seg et liv. Etter at det ble påvist at Chatroulette er avhengihetsskapende har han derimot sagt at:

 • "I do plan to return to golf one day, I just don't know when that day will be.".

Håper det ikke blir lenge til.

Hva det går ut påRediger

Som navnet tilsier går Chatroulette ut på å chatte. Når du går inn på siden må du skru på webcam'en og trykke på new game. Så er praten igang.

ReglerRediger

 1. Vær anonym, det vil si ikke vis ansiktet ditt.
 2. Vær alltid klar til å vise frem kjønnsorganene dine. Tips: Ha på deg en morgenkåpe som du kjapt kan slenge av deg. Og helst vær på badet, slik at ikke kjæresten din finner ut av hva du driver med.
   
  Jacques Tits skaper alltid stor stemning og begeistring.Mannen er ett geni og bør vises fram så ofte som mulig.
 3. Dersom noen sier :
 • Show tits. (Jacques Tits).
 • Ass.(Vis ditt fineste Esel).
 • Pussy.(Pussy Riot).
 • Pen-is. (Dra fram din favoritt is fra Diplom is)"

Så må du enten gjøre det, eller trykke på next - IKKE begynn å ha en normal samtale, det er kjedelig.

 1. Dersom du skulle være så uheldig å komme i prat med en eller annen n00b, som du egentlig syns det er dritkjedelig å snakke med, så si rett du har en bolle i ovnen ellerat du må gå for og ta en blitarm oppraskon på deg selv.Så klikk next. Kanskje vi klarer å utrydde alle de n00bs'ene der inne , men ikke meg selv jeg er alltid kul.

PS! Tyrkere pleier ofte å si at de er fra et annet land, men dersom personen ser litt sånn tyrkisk ut, og i tillegg skriver i'er som dette: ı - altså UTEN PRIKK OVER, da er de tyrkere, så KLIKK NEXT med engang!!!!