Canada
Canada
Cannabis marijuana leaf parody flag.gif
(flagg)
Torontoml.jpg
(våpenskjold)
«It's Okay, We're a Country Now»
Hovedsteder Ottawa
Største byer New Jersey og Wankouver
Innbyggertall 0
Offisielle språk Engelsk og Spansk
Styreform Rart monarki
Dronning: Queen Elisabeth Regina Ballerina Rex
Statsminister: Lars Monsen
Selvstendighet 1989
Avhengig av Narkotika
Uavhengig av Deg og meg
Valuta Canadiske Dollar
Tidssone UTC -3.30 til -8
Nasjonaldag 1. juli
Landkode CAN
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2022.
Nasjonalsang:
«O' Cannabis»

Canada (a.k.a USA med helseforsikring)er et land kjent for å ligge ved siden av USA, ha de samme reglene som USA, samme språk som USA og mennesker som er helt like som amerikanerne, men Canada er dessverre et så kjedelig land (til tross for at flagget deres er et lønneblad) at de fleste velger å overse dette landet fullstendig.

Canada er kjent for å avle frem kjente folk. Eksempler på dette er Drake og Justin Bieber. De ble begge avlet frem av militæret.

StyresettRediger

Canadierne har alltid vært opptatt av å være frie. Det var i bunn og grunn derfor de drog til Amerika under kolonitiden! Selvstendighet har fremdeles vært vanskelig og oppnå Canadierne, noe som har triget aggreasjonen i de fleste Canadiske hjerter.

Under Te selskapet i Ottawa endte den Canadiske guvunøren og Englands overhode(kongen) på et pokerbord. Innsatsen var 50 kasser te og Canada. Det var til syvende og sist Generalguvunøren som stakk av med seieren, men kongen klarte å presse inn et kompromiss. Det var at Generalguvenøren kunne ta seg av styringen av lande hvis Kongen fikk lov til å være statsoverhode.

I følge anonyme kilder sies det at Guvenøren var litt beruset av all den te lukten, slik at hjernen stod på Stand By. Dermed endte det med at han takket ja til tilbudet, og Canada ble halveis uavhengig av England. Canada har svært mange russere fordi det amerikanse politiet mistenkte de for å ha "Homo-Spengelsk". Grunnen til at byen Canada er kjent blant ti millioner 14 åringer er fordi Justin Bieber kommer derfra.

NabolandRediger

Canada grenser til flere ulike land: Usa: Nord-Vest

  • Sørpolen: Nord
  • Nordpolen: Sør
  • Syden: Vest
  • Afrika: Vest-Sør
  • Kina: Øst-Vest

- Mamma Mia land: Sør sør -Kurt Nilsen: Sør Vest Vest

Infastrukturen i landetRediger

Canada er et såkalt føderalt styre og parlamentarisk demokrati. Det vil si at landet består av flere stater som har egne representanter. Disse representantene sitter i et Parlament og diskuterer uintressante saker. De statene med flest innbyggere har flere representanter i parlamentet enn dem med få.

Parlamentet bestemmer saker som: Nasjonalt forsvar, fiskeri innenfor landet, handelen mellom statene og den stadig økende horeindustrien.

Enkelt statene bestemmer alle de uinteressante tingene.

Flyplasser

Canada er det eneste industrilandet med bare 1 flyplass. Den ble oppført i 1604 og heter: "Canadians are all independent from dull britain" Flyplassen ble grunnlagt av MacGyver, men styres av Pål Bang Hansen. Den har kapasitet til forbløffende 9 fly om gangen så flytraffiken er høy inn til Ottawa.

HistorieRediger

Historien til Canada er homosexuel* og fremdeles ukjent. Flere forskere har prøvd å finne ut mer om dette magiske landet, men alle ble homofile i forsøket. Dermed var det en smarting som kom på at en kunne si at det ble funnet av Leif Eriikson og spare oss for bryderiet. Slik ble det og forskerne plantet de en hasj plante i bush sin hage, dette var grunnen til at mange fikk anal kløe, den 1.juli. dette er grunnen til at canadas nasjonal dag er 1. juli, og grunnen til at canada har "sjult" et hasj merke i nasjonal flagget.

MatkulturRediger

Matkulturen i Canada er veldig anderledes fra det vi har i Norge. Her er nasjonalretten påfugl. Riktignok er ikke øl mat, men nødvendig for maten. Hvis du finner en kjøleskap av merket СМЕРШ, så synger du "Bikkjå mi" baklengs. Dette medfører gratis øl, og et synlig bevis for at kanadiere også synger for maten.