BoromirRediger

- Det er sandt at Boromir ikke har et etternavn, han har to; hans fulle navn er Boromir Bønne Hansen! Gandalv om Boromir

Boromir er navnet på en fyr som har undervist kjente personer som Eowyn i kampsporten voldtekt. Grunnen til at han måtte slutte med dette var at han aldri hadde voldtatt noen selv, men faren hans hadde det og dette er høyst sannsynlig den eneste grunnen til at han ble født. Mens han underviste bodde han i fylket Rohan, men han måtte flytte heim til Gondor da han fikk sparken. veldig synn siden Eowyn ikke kunne ha voldtatt Nashgul og dermed drept dette ufyselige vesen uten Boromirs brilliante undervisning.


oppvekstRediger

Boromir ble født en eller annen plass Ingen husker siden faren og moren hans ikke var gift, faren hans som bestemte over Gondor den gangen hadde voldtatt moren hans. Faren hans fandt ut at han eksisterte da Boromir var 1 år gammel. Da ble han transportert til det hvite tårn, en type privilegert fengsel som ikke var for uteliggere. Det var det Minas Morgul som var. Nei, det hvite tårn var en plass for å sperre en liten halvbodsprins inne og hjernevaske ham. Senere fant faren til Boromir, Denethor, ut at han hadde enda en sønn som het Faramir og hadde en sykdom som ødela blodet hans. Det het visst Númenor. Som 17-årig reiste Boromir til Rohan for å få seg jobb og det fikk han.


RingkrigenRediger

Boromir ble med i ringens broderskap som 21-årig. Der var han med og hjalp de men det viste seg at han bare ville ha tak i Frodo sine ballerinakjeks. men da han fandt ut at Frodo hadde spist de sjøl tok han selvmord ved å blåse i et krutthorn under fjellet Amon høne. Dette gjorde at han og en gjeng orker med en IQ på under 30 sprengte i fillebiter. Dette gjorde at faren hans ble veldig lei seg over alt det spilte arbeid og derfor brente han seg selv i en bakeovn.

    DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!!  
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!