«Vi vil ha eit alternativ til bokmål!»

- Ivar Aasen snakket egentlig om blomkål

Hva tror du egentlig dette er??

Blomkål, må ikke forveksles med Odd Karsten Tveit, er en bærtype mest brukt til reparering av bildekk. Blomkål vokser vilt gjennom hele landet og liker seg best i kjølig bris og finanskrise. Blomkål slekter sterkt på rosenkål, men ikke brokkoli som mange tror. Blomkål har blitt utnyttet gjennom historien til mange ting, blandt annet som våpen under den Franske Revolusjon i 1345. Blomkål har i den senere tid utviklet seg til å bli et symbol på rettferdighet og Ludo, og har i denne sammenheng fått et monument reist etter seg, "Blomkåla" i vestre Agder. Blomkål er rik på C-Vitaminer og Metadon, og har dessuten en fleksibilitet hva gjelder tilberedning. Den kan kokes, stekes, flamberes, grilles og aller helst kastes. Blomkål smaker ufyselig og er hovedingrediensen i lunsjen din.

Ulovlig Produksjon i StateneRediger

69. Mars 2015 ble det i en hytte oppå taket til Det Hvite Hus funnet flere titals tonn med ulovlig blomkål. Etter et år ble eieren av disse funnet, nemlig tidligere president Bjørnar Obama. Obama havnet i fengsel på livstid og en ny president ble valgt. Nå er det en nytt problem i USA fordi presidenten, Donald Trump, har gjennom en affære med Kim Dong Un bestemt at det nå er lovlig å selge ulovlig blomkål. Det er fortsatt ubestemt om Bjørnar Obama slipper ut, p.g.a. den nye loven.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.