Blåbærpåbusk.jpg

Blåbær er et type bær. Den er blå og kan røykes, da blir man høy. Akuratt som hasj har dette utrolig skjeldne bæret et avhenghetsstoff i seg. 1 gram koster mer en vanlig dagslønn, og prisen øker stadig. Man finner det under sanden i visse punkter av Saharaørkenen.

Narkomane blåbærrøykereRediger

Er du avhengig av blåbær er det nesten ingen kur for å bli frisk igjen. Røyker du det for mye skjer følgende:

- Hjernen skrumper inn

- Du ser rosa

-Thorsen har skeive øyne og Ole har skeiv tann.

- Abdi er svart

- Tautvydas er en høy og mongo litauer.

- Du får blått blod (positiv), du blir konge

- Inneholder masse kalorier, så man legger på seg 0,4 kg for hvert bær

BlåbærjegereRediger

Blåbærjegere ser etter forskjellige steder å finne blåbær. I Sahara bruker de tegneserier til å blåse bort sand, for den vokser bare under bakken. Selfølgelig er disse blåbærjegerne kriminelle, så politiet leter stadig etter dem i sandscootere, men de kriminelle finner. stadig på bedre og bedre teknikker å unngå dem på. Nå bruker de bare sandfargede tegneserieblad som de dekker kroppen med hvis de hører eller ser noe mistenkelig. I ørkenen må må de også passe opp for sandhai, som bare spiser blåbær. Ca. 30% av ørkenblåbærjegerne dør av [sandhai]] og 7% av tørke hvert år.

SkogsblåbærjegereRediger

Skogsblåbærjegerne har mer dødlig jobb, og det er værre å finne dem. De vokser bare på toppen av blå skogsstoler, så de må være gode klatrere. De må alltid ha med seg mat når de går på jakt, i tilfelle de blir sultne. Jegerne må passe opp for blåbæroter, som har styrke til 15 menn, er 2,5 m. høy og gjør alt for å få blåbærene. En annen ting de må passe seg for er blodbær, som også vokser på trær og ser prikk like ut. Blodbærene får deg til å blø neseblod til du er tom for blod, og det finnes ingen medisin mot det. 4% av jegerne dør av blodbær 16% av blåbærbjørnen og 45% av å falle av trær hvert år.

[[Kategori: Dødelige bær

blåbærdebattenRediger

Som nevnt tidligere blir man høy av blåbær og prisen øker stadig. John Leier Hest- leder for litteraturpartiet, mener blåbær bare skal bli brukt som motivasjon for de som jobber i bok og transport-bransjen. 29. september 2011 var en het debatt med hyling og blåbærkasting. Siden bananpartiet og Gjærpartiet hadde så ulike meninger, satt ingen av partiene stille og hadde alltid noe nytt å si.