Aubergine

(Omdirigert fra Aubergin)

«Vi så feil på kartet da vi sendte våre tropper inn i et tunellnettverk for å plukke Aubergin»

- USA om auberginplukking

«Aubergin smaker som kylling»

- Saddam Hussein om aubergine

«Ingen kommentar»

- MacGyver om aubergine

«Hva kom først? Aubergin eller Ouzo?»

- Henrik Ibsen om aubergine

Auberginere er et folkeslag som holder til i tunellnettverk på Notodden. Auberginerkvinner blir ikke gravid på samme måte som alle andre mennesker, men legger egg, "Aubergin". Av denne grunnen blir Auberginere ofte kalt for eggeplante, fordi alle Auberginere er vegeterianere.


EksportRediger

Aubergin er Norges største inntektskilde etter Bugg-tyggisen og ostehøvelen. Den meste av eksporten går til Hellas, der de lager sportsdrikken "Ouzo" av den.


Vanlig BrukRediger

Aubergin blir som nevnt mest brukt i sportsdrikken "Ouzo". Aubergin er også en sentral ingrediens i Coca-Cola og tyggisen "Bugg". Hvis man skal bruke Aubergin i en matrett må man huske å dyppe den i Ouzo først, ellers er den ekstremt giftig. Hvordan de klarte å lage den første Ouzoen er ukjent, og det er fra denne problemstillingen "Hva kom først? Aubergin eller Ouzo?" kommer fra. Aubergin er også motgiften til svartedøden og det antas at det også kan kurere svineinfluensa.


Auberginere og utryddelse?Rediger

Siden Auberginere ikke bruker noen form for prevansjonsmidler pga. deres religiøse tro så er det ingen fare for utryddelse på tross av at eggene deres blir stjålet. Det er faktisk en nødvendighet at det taes egg, siden det ellers ville blitt alt for mange Auberginere sånn som det skjedde i blandt annet Kina og India tidlig på 1100-tallet.