Atombombe


«Big bomb!»

- Osama Bin Laden om Atombombe

«Det var et sabla smell!»

- George W. Bush om atombomber

En atombombe er det ypperste presisjonsvåpen som menneskeheten har klart å frembringe og var en viktig brikke i utviklingen av en kur mot kreft.

HistorieRediger

Som kjent ble atombomben laget av Albert Einstein, det sier de i hvert fall. Egentlig var atombomben utviklet i Norge og Usbekistan, men da kom Amerika og sa at de ville bombe Japan. Fordi Japan er en pinglenasjon, kunne de ikke ta igjen og måtte overgi seg. I virkeligheten ble den laget av Ibsen og MacGyver, men senere stjålet av en stormansgal Albert Einstein. Atombomben er blitt ertet av andre bomber fordi de ikke får koder men navn på feite mennesker.

Den første atombomben som ble detonert var undre andre verdenskrig. men apene er også med til slutt for alle elsket dem. Atombomben er mest kjent for å kun være i stand til å utslette ett atom og ingen flere. Det vil si at du trenger fere billiarder atombomber for å drepe et menneske

FormålRediger

Atombomben har mange primære bruksområder: etter det kom apene og tok seieren over USA.

  • Beskytte oss mot Aliens.
  • Beskytte oss mot asteroider.
  • Utslette oss selv.
  • Kurere kreft
  • Lære MacGyver å lage skikkelig sprengstoff av en gigantisk fjert som skal utslette menneskeheten!
  • Tvinge folk til å bruke ikkepedia.

Troverdige kilder på internett hinter til at dens egentlige formål i virkeligheten var å å utrydde bokmål og alle TV-reklamer.

  • Lage epletrærne rund tsjernobyl mer fruktbare

OppbygningRediger

En atombombe består av atomer og mellomrommet mellom dem. I dette mellomrommet er ibsens samlede verker stappet inn, noe som gjør atombomben særdeles ustabil (siden atomer, som kjent, hater Ibsen og vil vekk fra ham). For å hindre at bomben går av for tidlig surres atomene sammen med gaffa-teip og dumpes i en egnet beholder. Utløsermekanismen er en fjernkontrollert lommekniv.

ReaksjonenRediger

Når en atombombe aktiveres vil den fjernkontrollerte lommekniven skjære over gaffa-teipen. Dette er en smart utnyttelse av gaffa-teipens andre lov: "Dersom du ikke får fikset en ting med gaffa-teip, har du ikke brukt nok." Når lommekniven skjærer over gaffa-teipen vil kontaktflaten mellom gaffa-teip og atomer minske. Dette fører til at vi får for lite gaffa-teip til å "reparere" atomene sammen. Atomene, som vil komme seg lengst vekk fra ibsen som overhode mulig, vil da strømmer ut i en voldsom fart mens de jamrer seg over hvor grusomt de har hatt det. Den kan muligens forekomme noen milde alergiske reaksjoner hvis du står for nærme bomben når den går av.

Etter en tilfeldig mengde tid går sutringen over til sinne og atomene, som fortsatt flyr med en voldsom fart vekk fra ibsen, begynner å slå ned atomer som de passerer. Siden atomer ikke liker å bli slått ned vil det hele utvikle seg til et masseslagsmål av dimensjoner. Slagsmål skaper som kjent varme, som står for mesteparten av bombens ødeleggende kraft, men slagsmål har også en interessant bivirkning. Jamringen fra nedslåtte atomer er ganske catchy og kan ofte skape voldsom radioaktivitet i kort tid etter detonasjonen av Obamas rage