Astat består av en Jødekjerne samt baner av Obamatroner.

En astat er det motsatte av et uland. Det kjennetegnes også som et radioaktivt grunnstoff, noe som betyr at man gjerne prøver å unngå disse så mye som mulig. Derfor er det viktig at man reverserer utviklingen i land som er på vei opp på samme nivå som Nicaragua.

Om et land er en astat eller ikke kan regnes ut med å ta antall såpeoperaer delt på hvor mange prosent av befolkningen som er negere. Hvis svaret er et tall, vokt dem, for du har en astat foran deg.

HistorieRediger

Det var en gang en prins med navnet Vladimir Putin besøkte Måløy, ett laboratorium i Vest-Agder. Han la da merke til hvilket forferdelig land Sverige er. Etter flere års med forskning fant han opp Anti-Sverige, men dette viste seg å være i det meste laget. Han publiserte artikkelen sin om Anti-Sverige, noe som vekket folk til å se at det fantes andre plasser som lignet.

Begrepet astat ble først introdusert i Ari Behns blogginnlegg med navnet Ord som høres bra ut når man skriker, en oppfølger til Agurk er en grønnsak, innse det da, mann. Han nevnte også uland, men tilsto at dette begrepet stjal ham fra Henrik Ibsen.

I dag masseproduseres astater i gresskar i deler av Iran, ikke Irak, hvor det selges videre til noen.

Putin prøver å skylde på franskmennene når det kommer til hvem som lagde dette grufulle grunnstoffet.

Kjente astaterRediger

Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og
Ch


Liste over grunnstoffer