Nyt mer Nakenhet.
Skotsk sexklubb


Hvordan utføre analsex på seg selv på en digg måteRediger

Det første du må gjøre er å bli skikkelig svett i ringen. Etter dette må du bruke masse spytt så du kommer letter inn. Først til oppvarming starter du med lillefingen. Du må begynne med å ta den litt forsiktig inn først, så du ikke blir for sår med en gang. Etter dette kan du øke med flere fingre og tilslutt hele hånden. Når du har gjort det lenge nok og er blitt nok erfaren kan du begynne med begge hendene. Når dette er blitt kjedelig kan du prøve med flisete treplanker, strikkepinne, nypegreiner eller andre deilige ting som for eksemplel en staur med piggtråd eller en medium stor traktor.

 
Analsex praktiserende mann

Pornoindustrien skal ha det til at samtlige menn ønsker å kjøre sin elskede og høyt ærede penis opp i den mest ræva plassen en kan tenke seg; et hull fullt av dritt. Ikke at jeg har noen forståelse for det, de som bedriver seksuelle aktiviteter vil snarlig bli blind, få hår i hendene eller rett og slett omkomme av ren og skjær hedenskhet (ref. Paven). Men de som attpåtil ønsker å kjøre den opp i baken på noen, det være seg sauer eller mennesker, må være noe poco loco i toppen. Dette Anbefales!

Konsekvenser ved analt samleieRediger

Foruten om sprukken milt og det faktum at noen kjører noe opp i anus på deg, finnes det mange andre små og store gleder ved analsex. Mannens prostata, ofte beskreven på størrelse og form som en kokkosnøtt, er det organet som gjør at en mann i det hele tatt vurderer anal penetrering . Når det gjelder kvinner, så praktiserer ikke de analsex, bare spør din forrige, nåværende eller kommende jente-kjæreste. Garanterer at svaret fort blir "Exit only!". Av en eller annen merkelig grunn blir da gutta skuffet. Jeg hadde selv en lignende reaksjon, helt til en jente forklarte meg at det kjentes ut som om noen prøvde å parkere en VW boble 1967 mod opp i rumpa di. Da takket jeg for meg.

 • Husk kondom a, om du ikke er interessert i en brunmarinert snopp med en flora av bakterier som tilhører et helt annet økosystem enn det som er ønskelig på snoppen.

Noen få gode ting som har kommet ut av analsex:Rediger

 1. En fyr gadd å sjekke det, og fant ut det ikke var noe særlig. Dette kunne ha ført til at resten av menneskeheten slapp å prøve. Men neida, alle må finne opp kruttet en gang til.
 2. Etter flere år med feiling og prøving, fant den skotske bonden Lock McSmack ut hvordan den skotske sjeggveksten kunne forbedres...stakkars sau.
 3. Islenderen Olafur Pederson fant ut at analsex er bedre enn vanlig fordi at ertestuing er vondt.
 4. Øøøh...tror det var det ja..
   
  Kvinne "nyter" en stor en, det kan kalles skikkelig analsex.


Kjente personer som har praktisert analsex med mere eller mindre hell:Rediger

 1. Barbie - Uten hell (Hun er jo faktisk laget av plastikk...)
 2. Pamela Anderson - Stort hell (Selv om også hun er laget av plastikk!!)
 3. Skipper'n - Uten hell (Gikk i ettertid på store mengder beroligende spinat ekstrakter)
 4. G.W. Bush - Stort hell (Sier seg nesten selv når mannen er en stor analåpning)
 5. Tøydukken Anna - Middels hell (Etter en runde med en hånd drill kom mye seg etter sigene)
   
  Skipper'n og Superman (her i forkledning som Kjappe Sving)