USA

(Omdirigert fra Amerika)
United States of Arnold
Pistolklubben
McDonalds-USA-flag.jpg
(flagg)
Amerikasvåpenskjold.jpg
(våpenskjold)
«Krig og mer krig!»
Wrldmap.jpg
Hovedsteder Hamar
Største byer Narvik
Innbyggertall 2 i hver stat
Offisielle språk Urbekistansk
Styreform Terrorisme
Seargant Numero Uno: Madonna
Peasant: Tarzan
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Våpen fra Afrika, Norge (på de fleste måter) og hamburgere.
Uavhengig av ingen (på de fleste umåter)
Valuta Svartebørs
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag 31.Desember
Landkode $
Toppnivådomene .fat
Nasjonalsang:
«Song has been (Deleted By The Artist)» (Hør!)
eller «Til ungdommen»
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

«I don't remember debates. I don't think we spent a lot of time debating it. Maybe we did, but I don't remember»

~ George W. Bush


«Jeg så Russland en gang, man kan nesten se alle terroristene fra Alaska!»

- Sarah Palin

«De bruker britiske dollar i England, ikke sant?»

- Gjennomsnittlig amerikaner om England

«Hæ!? Er ikke Frankrike og Spania Europas største byer?»

- Gjennomsnittlig amerikaner om Europa

« Hello, Storbritannia

- forvirret rockeband i USA

«Vi ble verdensmestre i fotball!»

- Amerikansk fotballlag som har vunnet nasjonal konkurranse i USA om Verden

«Hvorfor Island ikke ble vist på verdenskartet under lanseringen av iPhone 3G, spør du? Er ikke det den største isblokken på nordpolen?»

- Steve Jobs om Island

Alle som vil til USA må fylle ut et slikt søkeskjema.

USA, også kalt Æmeriika og Das Dritte Reich, er en bananrepublikk med sjuk politikk som elsker å svarteliste alle og en hver og som virkelig er mot «krig og fred og politikk og sånn», men bare så lenge de selv settes i negativt lys. Folket er generelt glade i å forgude seg selv og har elendige kunnskaper om verden. USA har dessuten en tendens til å leke verdenspoliti. Dette er et ledd i deres plan om å få herske over hele verden (funnet opp av macgyver i år 0, den er lagd av en binders og brunost). Foreløpig har de klart det ganske godt, med dårlige Hollywood klisjeer i enhver søppel-film på kino. De hare på bling-bling hip-hop, noe som skader hjernen ved langvarig bruk. Ellers prøver de å gjøre alle i verden like fete som dem med sine hamburgere og McSpy, så de ikke føler seg så stygge.

Befolket at dekadente og meget sosialt bevisste mennesker. Grunnlagt av livredde og skremte europeiske flyktninger. Redde for det meste og har derfor masse våpen for å beskytte seg selv mot skurker, kommunister, mexikanere, europeere, australiere, kanadiere, asiater, restenavverdeniere og andre "terrorister"("terrorist" stammer fra ordet gummifrosker fant opp under ranet av lillestrømbanken i 1990). Ordet bli rett nå brukt som en betegnelse på små tilbakestående pakistanere som kaprer fly for å drepe seg selv og så mange andre som mulig) De har også lavest kunnskap om andre land og skikkesr. Dette til tross for at de leker verdenspoliti. De fleste amerikanere har en sterk frykt for muslimer og terrorister, de har også vansker med å se forskjellen mellom muslimer og terrorister. Amerikanere er et folk som liker å vise seg fram. The American Cream er å eie mest mulig av materielle goder. Disse godene innebærer: slaver, sjokolade, tobakk og våpen... Vent!... dette er jo ikke Wikipedia...

USA sies å være hovedstaden i Norge, men dette er helt feil. Usa er jo som alle vet hovedstaden i Sverige, noe som forklarer den lave IQ'en og de gode naboene

Historisk bakgrunn

USA er det nest beste landet i verden, etter Norge. Det er fordi de fant opp porno og YouTube, og uten YouTube ville nordmenn som Lene Alexandra Øien vært arbeidsløse eller statsminister. USA fant opp atombomben for å utrydde sauene fra jorda, men nyere forskning setter en stopper for dette arbeidet, da det viser seg at saueull gjør sauer immune mot radioaktiv stråling. Atomvåpenprogrammet retter seg dermed nå mer mot å utrydde hockeysveisen, noe som igjen har vekket MacGyvers vrede. USA's myndigheter har fått en del kritikk for dette, da de heller burde konsentrert seg om å utrydde svart-hvittreligionen. De hater også Alexerander Spybak, Scarytale skremmer dem sånn

Ifølge Geir er Sopranos grunnen bak USAs eksistens, og han mener at Gud har hatt en finger med i spillet. Dette avkrefter Jesus, da Gud ikke har fingre (fordi Gud i virkeligheten er en torturert smurf). Sopranos er per definisjon allikevel noe av det best innpakkede søppel i hele universet.

Overtro og myter om USA

Det finnes flere myter om USA, her er noen av dem:

 • Det sies at hvis alle Kinesere hopper på en gang, går moder jord ut av bane - Dette ville også skje hvis alle Amerikanere hoppet. Ja, de er færre - Men så er de nå da tyngre også!
 • Det sier at amerikanerne kan hoppe, men det er fysisk umuligt for de fleste individene
 • Amerikanere vet mye om verdensgerografi


Språk

78% av USAs befolkning snakker pakistansk, mens urbefolkningen snakker det samme språket som pinnsvinet. Det sies at urbefolkningen før koloniseringen på 16- og 1700-tallet hadde et sterkt forhold med datidens pinnsvin, men dette er bare en gammel teori, og historikere ønsker ikke å spekulere om dette er sant eller ikke. Det som derimot er bevist, er at de fleste europeerne som flyttet dit egentlig var utkledde pakistanere som var lei av fish & chips, te og colour med u, så de flyttet til USA i håp om et liv uten fish & chips, te og colour med u.

Mat

 
En gjennomsnittlig amerikanar-unge i sitt naturlige miljø på mcern.

"Sugar in the Morning" er sangen som har toppet de amerikanske hitlistene siden 1952, og sangen sier mye om amerikanernes kosthold. Sukkerglasert biff med marshmellows og farin er populært. Samt "Triple Cheese Burgers with triple french fries with tripple jam and tripple donuts" er også populært. I USA er den normale kroppsvekten 900kg noe som skyldes den enorme appetitten på ost solgt fra norge.

USA som feriemål

USA er et yndet feriemål, med sine millioner av kjøpesentre, motorveier og god mat. Her kan tynne bukker reise å spise seg fete. En tynn vesteuropeer kan etter 2 måneder i USA komme tilbake til Europa med 40 kilo spekk på kroppen. Derfor er folk med anorektiske sykdommer sendt til USA på "diet". Og vi kan takke USA for all junk-food, McDonald's og Burger King. Også kan vi takke dem for alle misserable øyeblikk med Bush i Det Hvite Hus(i denne situasjon, Det Svarte Hus).

PS: ikke dra til USA, du blir bare feita opp !

Jobb i USA

Man må være hvit eller gul, blå i huden for å få arbeid i USA. Illegal arbeidsinnvandring forekommer også, i all hovedsak fra Mexico, der de skytes med kanon fra Mexico City og blir fanget opp i Ohio med håv.

Geografi og miljø

USA består av 53 etasjer. Dette er de 48 etasjene som utgjør hovedmassen av Nord-Amerika, samt Hawaii, Alaska, England, Helgeland og Norge. Amerika skal i følge VG, ha kjøpt planeten Mars.

I forbindelse med at USA slipper ut såpass mye forurensing at drivhuseffekten øker 120%, har man bestemt seg for å sette alle amerikanere på Nordpolen, slik at jo mer de forurenser, dess varmere blir det og da bidrar de til sin egen død om de ikke skjerper seg. Denne ideen var det amerikanske punkere som fant på. Mr. President har sendt alle sine militære styrker til Kina og nå slipper de ut drivhusgass sin der, så nå er det Kina som slipper ut mest i hele verden.

PS: US og A pleier vanligvis og drepe alle som kanskje kunne finne på og tenke på å produsere vindkraft. Det er jo meget godt forståelig, siden det er en ren og lite forurensende energikilde.

Kjente amerikanere

 
Europakartet i følge USA, med Nederland som hovedstad.

USA har selvfølgelig noen brømte personer. De viktigste er:

«Vi har handelsdelegasjoner som reiser fram og tilbake. Vi, vi gjør, det er viktig når du også tar hensyn til våre utestående sikkerhetspolitiske problemer med Russland når Putin reiser på hodet og kommer inn i De forente staters luftrom, hvor, hvor er det de drar da? Det er til Alaska. Det er rett over grensa. Det er fra Alaska vi sender ut de der for å være sikker på at vi holder et øye med denne mektige nasjonen, Russland, fordi de ligger rett der. De ligger rett ved siden av, av, vår stat»

- Sarah Palin om et eller annet

Det er også noen personer i andre land som har blitt kjente i USA. I alle fall Mullah Krekar for boken Mitt liv som en loff, som har vært på bestselgerlisten av utenlandske bøker i USA i veldig, veldig lang tid. Boken ble feilaktig oversatt til My Wife the Loaf.

Nyttige fakta om USA generelt

 • En Amerikaner kan spise mer hamburgere enn deg.
 • Alle der elsker hamburgere
 • TV er påbudt i hvert hjem
 • Halvdan Sivertsen har uttalt at han en gang har fisket der
 • Spiderman er den eneste lovlydige
 • Gjennomsnittsvekt er <sensurert>
 • Tar du et bilde av landet og snur det 43,27 grader nord vil det ikke ligne på et par ski
 • Hotel Cæsar er ikke filmet i USA
 • Den mest kjente nordmannen i USA er Gaute Ormåsen
 • FN vurderer å gjøre USA biologisk dødt for mennesker, men det er svært vanskelig å destruere tykke mennesker.
 • Nøyaktig halvparten av befolkningen er dummere enn gjennomsnittet, men det har George W. Bush tenkt å gjøre noe med, han vil nemlig flytte ut av landet.
 • Landsfader Bush har allerede gjort noe med det, og allerede nå er hele 50 % av befolkningen klokere enn gjennomsnittet, men det er bare fordi de har sett for mye indisk film.
 • USAs lover og regler gjelder for hele verden.
 • USA eier kloden. Og månen... Og snart Mars også!
 • 1 av 3 i USA kan ikke plassere USA på verdenskartet
 • USA tror Europa er et land og at nazismen fortsatt er i bruk
 • I USA går de med sko inne.
 • Hvis du går inn i huset til en amerikaner, skyter han deg, hvis han ikke er på mcdonalds.
 • I amerika kan man finne småbarnsfamilier på McDonalds klokka tre på natta.

Kjente dekknavn for dette landet