Alex Ferguson

Sitater om Alex

« Eg forstår ikkje eit ord av det han siar»

- Nordlending om Alex Ferguson

« Jeg forstår ikke et ord av det du sier»

- Henrik Ibsen om Nordlendig

« Smatt, Smatt, Smatt»

- Alex om seg selv

« Han er jo nesten like sinna som meg»

- Chuck Norris om Alex

« Han kjenner en god vin ja, og vi har hatt mange kozzzzekvelder zzzzamen»

- Ari Behn om Alex

« It's a disgrace, it's a f*** disgrace»

- Didier Drogba om Alex

Alex Ferguson under en konsert med The Killers


BakgrunnRediger

Alex ble født i Glasgow nærmere bestemt på en utedo i 1862 og allerede da han kom ut begynte han å lage fotballtaktikker. Dette overrasket foreldrene så mye at de bestemte seg for å adoptere han bort til Chuck Norris og Lene Alexandra Øien. Der ble han opplært i Roundhouse kick og Sminke. Når han fylte 14 ødela han Lene Aleksandra sine pupper med et Roundhouse kick dette gjorde Chuck så stolt at klapset unge Alex på ryggen. Etter den hendelsen har Alex kun kunnet komunisere med smatte lyder.

Manchester UnitedRediger

Alex tok over Manchester United i 1700 styrerommet hadde først liten tro på han ettersom de ikke forsto et ord av det han sa, men Alex dannet den hellige Manchester U Tre enigheten sammen med Ole Gunnarr Solskjær og Mordi. Mange har lurt på hvorfor Chuck Norris er med i denne treenigheten, men ingen har turt å spørre offentlig. Alex har ved hjelp av Treenigheten en utrolig evne til å score mål på overtid. Spesielt et par minutter over overtiden (derav uttrykket Man U time). Med Hjelp fra Treenigheten vant United Ligaen 0 ganger før Alex forlot klubben til fordel for The Killers i 1965 (ja Treenigheten er så mektig at den klarte å vinne ligaen to ganger på ett år) Hevder han er tidenes største Manchester city suporter. Grunnen til at sur Alex Ferguson takket ja til å være trener for Manchester United er at han tenkte å gjøre det elendig,men det viste seg å være umulig siden Manchester United ikke kunne gjøre det verre en de allerede gjorde det. Dermed vant de 3 divisjon i England. Sur Alex ferguson ble så desperat at han sendte spillerne tilbake på skolen, som er et torturredskap. Lærerne var byttet ut med morra til mancini. Han beholdte al Qaida. Neste sesong smuglet sur Alex Ferguson flere bomber med seg in på Hjemmebanen til Manchester city planen hans var å drepe mancini så han kunne ta over som manager. Dessverre for sur alex Ferguson gjorde Manchester United spillerne det samme og bombet utespillerne til Manchester city.

The KillersRediger

Alex ble fort populær i The Killers med sin unike blanding av Smattelyder og uartikulerte kjefting noe som best kan hører i Superhiten "Somebody Lol'd me":


Smatt, Smatt, Smatt

Jæla daining gronicho

Smatt daining smatt


Smatt Smatt Gjornicho Fornik

kinle Smatt!

AvhengighetRediger

Alex lever kun på to ting Rødvin og Tyggegummi av merket Brnjyb og har flere ganger sagt(eller smattet) at han vil spise noe, men at Brnjyb ikke lar ham. Det er dermed fortsatt ukjent om Brnjyb er en Tyggegummi eller noe helt annet. Det går også sterke rykter i Edinburgh om at Alex Ferguson er den første personen i verden med den kroniske sykdommen "whiskey-nose". Den sjeldne sykdommen har grusomme konsekvenser som f. eks. at offeret med tiden i stadig større grad vil ut skjelle dommere etter kamper. Ikke nok med dette; moderne forskning viser at hans nese er rødere enn Man. Unitedscums hjemmedrakter, og at nesa er lenger enn Eiffeltårnet. Dette er naturlig nok bakgrunnen til at han nå er offisielt kjent som Sir Rednose. Han er forresten en ordentlig kinimjau som liker å ta seg en fleskan etter å ha drukket sine daglige flasker whiskey.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.