A4 er et passe stort papirark.

Her står det ditt firma er konkurs selg dine ting og stikk en vanlig siste hilsen på et A4 papir.

Formel for A4Rediger

 

A4-Arkets historieRediger

 
Dette er helt A4.

Dette arket ble funnet opp av vitenskapens herre Fritjof Wilborn i 2011. Etter dette fulgte flere måneder med såkalt "byllepest" over hele Norge, og A4-arket gikk nærmest i glemmeboka. Men heldigvis overlevde både Fritjof og hans utkårede Aqua-Lene ( tidligere medlem av Bon-Aqua ).De slo seg ned i industribygda Hammerfest der de lagde mange barn sammen og dannet grunnlaget for det blomstrende samfunnet vi finner der idag.

Stein,Saks Ark.Rediger

A4-Arket har i en lang tidsepoke vært forbudt i flere land som Tyrkia, Chad og Pakistan/Sverige. I motsetning til A4-Arkets erkerival A3-Arket er A4 laget av rent syltet fett av svin derfor spiser ikke muslimer A4-Ark. A4-arket har flere ukjente slektninger, deriblant A1, B52 og Julenissen. Legenden sier at når det er fullmåne våkner arket og raider rundt med papercuts i hele nabolaget.

 
Det var en trist dag da A4 ble tatt for og ha tatt seg ett syre bad.

Bruk av A4-ArkRediger

A4-ark blir ofte brukt i nåtidens aviser og tidsskrifter, og er den ubestridte ener innen pornoindustriens bladavdeling. Dette nevner kong Harald Rex VII hver gang han holder tale på nyttårsaften. For vanlige folk er dette godt skjult, men om du danser naken i den tredje fontenen til høyre for de to eldre damene som mater duene i Vigelandsparken forrige torsdag, for så å ikke spise annet enn nedbør og flass frem til neste nyttårsaften, tar opp kongens tale og spiller den baklengs, uttaler alle ordene han "tilfeldigvis" sier feil eller utelater, korrekt, vil du se et skinnende lys som forteller deg at du står midt i veien og er sekunder fra å bli påkjørt.

  • Arket kan ikke bare brukes til å skrive på, men også som juice for voksne.Men ikke av Muslimer som av gudommelige grunner ikke kan eller vil drikke.

A4 blir ikke bare brukt som betegnelse på et ark (vanligvis av stoffet "papir"), men også som beskrivelse av noe som er vanlig, eller gjennomsnittlig. F.eks :

  • MacGyver sin hårsveis.
  • Regnskogen.
  • Tyggis på fortauet.
  • Gjeld i banken.

Andre ting, som for eksempel listepop og eggesaft, er ikke A4, og blir derfor kalt for "ikke A4" , B52 , eller uvanlig og sjeldent.


Her er størrelsen på et A4-ark: A1,3


.. sånn ca.