Om filmenRediger

300 er en episk film direktert av selveste Angus MacGyver, i det herrens år 1941. MacGyver hadde til hensikt å få vist kommende generasjoner, at erotiske homsefilmer og kritikkverdige krigsbrøl fra kvinneelskende, spraytannede trøndere kunne bli til en helaftens krigsfilm!

InspillingenRediger

Filmens location var opprinnelig lagt til Koengen i Bergen, men location ble endret etter gjentatte mystiske saboteringer av trøndernes hjemmebrentlager. Kurt Oddekalv var mistenkt i saken, men ble frikjent da han på det samme tidspunkt som ugjerningen skal ha skjedd, ble fersket av Herman Friele i å helle flybensin i byfjorden. Location ble endret til Berlin, da Adolf Hitler lovet mengder av brennevin, kvinner og hovedkvarter i selveste Riksdagen - hvis filmen fikk en propagandisk vinkling. Dette resulterte i at hjelmene ble byttet ut med tyske fjelluer. Filmen ble dessverre ikke lansert i det 20.århundre, da Stalin i 1945 invaderte Tyskland og drepte alle i Riksdagen. MacGyver slapp heldigvis unna, da han lagde verdens første atombombe ved hjelp av en hårlokk fra Eva Braun og en blåsyrepille. Denne hendelsen ble i senere tid benektet av de allierte styrker.

LanseringenRediger

Filmen ble i 3062 funnet av en offiser fra Star Trek i en brukthandel på Mars. Filmen ble lansert i hele det østgalaktiske universet, og ble den største filmhit(l)en siden lanseringen av Veiviseren. Filmen ble dessverre mislikt sterkt av Darth Vader, og klonekrigene brøt ut som følge av dette.


KilderRediger

  • Angus Macgyver
  • En anonym laks i byfjorden
  • Det Tyske Riksarkiv
  • Darth Vader

Kjente replikkerRediger

En eller annen tulling: This is Madness!

Leonidas: THIS IS SPARTA!!!!!!!

Se ogsåRediger

  • MacGyver
  • Klonekrigene
  • Kurt Oddekalv