1980-årene

Alle satt klisteret til tv skjermen .Da verdens 2 første romvesner kom på besøk.De synte jorden var kjedelig og dro igjen.

1980-årene.Rediger

1980-årene var en tøff tid.Det var lite penger og prisen på kokain steg voldsomt.

  • Det var neimen ikke lett og være narkoman da.

Det var lite med mobiltelefoner så skylte du deleren mye kunne du lett bare forsvinne.Heldigvis var det mye asbest og alle skulle ha det De eneste som var litt skeptisk var brannfolkene som var redd hus ikke skule brenne lengre.

  • Har du først fått kreft så dritter du i om huset ditt brenner.

Kjønnshårene brukte vi rettetang på.Rediger

 
Siden kvinnenes plass var i hjemmet.Var det mange menn som måtte kle seg litt lekret for og piffe opp tilværelsen på 80-Tallet.

Damene var veldig lik de tøffeste gutta og alle skulle ha krøller.

  • Har du sett krølltangen.Det er noe krøll med krøllene var vanlig og høre.

Ingen hadde lyst på sex og måtte du ha det så skulle lyset være av .Uansett om du var modell eller jobbet på krøll salongen.For alle så sinnssyk ut.

  • Dette er det eneste 10 året i verdenshistorien hvor folketallet faktisk har sunket og voldtekt eller sexpress var en ting fra fortiden.

For kvinnene var det en ny og spendende tid.De var nettopp sluppet løs fra hjemmet og kvinnens plass måtte de finne ut av selv.

  • Det var det rarest jeg gikk hjem og kvinnen min var ikke der på plassen sin lengre .Jeg må vist få en fra Thailand var det mange menn som synset om.