Tallet 13 er et ulykketall som stammer fra noe som skjedde i år 1313 e.k. i den 13. måneden.

  • (da er det altså januar i 1314 e.k.)

I den 13. uken.

og i den 13. dagen .

  • (så det var egentlig første uken i april i 1314 e.k.).

Da fant englene Per og Nils Viktor ut at tallet 13 ser ut som et hjerte, med bare den ene halvdelen (et delt hjerte) hvis du snur det 90 grader mot klokken (altså et kvarter tilbake med viseren). Og da fant han også ut at siden man snudde tallet 90 grader, så er 90 et tall i 3-gangen.

  • (altså 13 minus sifferet på tierplassen(1)).

Og hvis man satte 0-en i 90 i banken, slik at det ble 9, var det også i 3-gangen (altså 13 minus sifferet på tierplassen(1)). Og tok vi ut 0-en i fra banken igjen.

  • (jeg blåser da søren i om de hadde bank i det 15. århundret)

og satte det bak 3-tallet(altså 13 minus sifferet på tierplassen(1)) så blir det 30, og det er også i 3-gangen.

  • ((du har nok sikkert skjønt hva som skal stå i parantesen nå))

og siden 30 dividert med 1 (altså 13 minus sifferet på enerplassen(3)) minus nullen (fordi vi skyldte banken en 0 siden vi hadde brukt en 0 i banken) blir 3. Og da må vi ta tilbake 1-eren fra delingen og sette den tilbake på plassen der den sto (på tierplassen) .

Julen blir litt tristere.Rediger

Og da har vi altså fått vite at 13 og 90 er partnere. Og det gjør saken enda mer uheldig. Og når de plutselig får vite Santa Lucia døde den 13. dagen i desember, er de sikker på sitt svar. Og det er cirka (kanskje pluss-minus en time eller to) kl. 13:00 (kl. 1 om ettermiddagen) skolen slutter, for folk som liker skole.

  • De fant det ut på en fredag, og det er derfor det er ulykkesdag

fredag 13.
    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!