«Dette er retningen du får hvis du tar deg på nesen, hopper rundt et par ganger mens du prøver å si Det Buskhalede Ekornet ble spist av en Transylvansk Vampyrhund omtrent femten ganger.»

- Gammal Barnelek.

«Forskning viser at man vil heller gå Øst enn vest.»

- Jan Fuglestvedt norsk Øst forsker.

En morgen-fugl som har aurora aurum kinn.

Øst er en av de fire retningene Ed Westwick har sagt at drar du mot øst kommer du til Pattaya. Den motsatte retningen er vest og DJ Rap nevnte en gang i forbifarten . At drar du den veien kommer du til Bergen. Ordet er beslektet med de latinske ordene aurora (morgenrøde) og aurum (gull) som er en referanse til hvordan en kvinnes skinn ser utt om morgenen etter en runde i halmen. Øst er motsatt av vest og er rettvinklet på nord og sør.For de som skjønte noe av det.

Øst den fortrukkende rettingen for slankeren.Rediger

Jorden roterer Østover om sin egen akse. Derfor er det også i den retningen bruker lengst tid til og vandre rundt jorden.For tar du 2 skritt vil jord rotasjonen bringe deg 1,5 skritt tilbake.Går du den veien kan du bare glemme og sove for da er du hjemme igjen før du vet ordet av det.Heldigvis er ikke dette noe problem i nyere tid siden ingen går noe sted , men sitter inne og ser på TV,internnett eller vasker noe.

Alltid en grunn til å drikke.Rediger

 
Ø er for øl.S er for sprit.V er for vin.vin.N er for noe jeg lagte selv. Tradisjonelt Vårjevndøgn drikkespill

«Vi pisser mot øst og ler mot vest ,rister fanten mot nord og puter den vekk mot øst

- Gammal drikkevise fraDet Russiske Vodkahuset.

Rund i april måned føler folk at ting er på det jevne og de feire vårjevndøgn om høsten høstjevndøgn, da brenner vi bål drikker oss fulle og dette er viktig.Vi urinerer mot øst for og feire at jorden snurre av gårde.Du kan feire vårjevndøgn hele året om man er på ekvator.Tettheten av alkoholikere er stor på ekvator. En annen konsekvens er at det er den foretrukne retningen for rom utskytninger, på grunn alle våre fiender som er i øst.

Kanskje jeg vinner evig fortapelse.Rediger

Kirker har som regel koret vendt mot øst, og mange ønsker å gravlegges slik at kistens hodeende vender mot det som regnes som den heldige lotto retningen.( For hvem vet, de vant ikke i livets lotto men i kanskje de vinner i dødens). Tradisjonelt har man brukt ordet Østen om den delen av verden som er øst for Europa, nå for tiden kaller vi det bare for "skytetrening" for de er helt fjerne i østen.
6 retninger for reise og kart:
  Nord                  
Vest Hjemme Øst                
  Sør                  
                    Langt langt borte