Oppretter Ugle

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 8. apr. 2021 kl. 16:06 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Ugle (For tilfeldig humor: «Ugle er en flyvende hus med kikkerter som er på om natten, det er nemlig doktor proktor som eier huset, huset flyr siden den har lyst til det, om natten sitter den på hårstrået til Mia grande og ser på lottovinneren Per tove som vant 9 kr, Ugle ble finnet inni jorden under utgraving av Greger som utgravde biler fra steinaldertiden og masse DVD som han spilte av i brødristeren…», og eneste bidragsyter var YEeT (diskusjon))
  • 12. nov. 2019 kl. 16:22 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Ugle (Verdiløs.)
  • 3. jun. 2015 kl. 17:48 CartoonistHenning diskusjon bidrag slettet siden Ugle (For dårlig: Innholdet var: «− Uglen sier ''uhu'' på en ganske irriterende og skrikende måte, du får nesten lyst å sage den eller kutte den eller skyte den eller hoppe på den eller slå den eller knipe den eller kvele den eller.. ja osv. Når ...)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)