Sic semper tyrannis

Revisjon per 12. jun. 2010 kl. 14:46 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 89.10.249.60 (diskusjon) til siste versjon av EIS)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Lusekoftmaskoten vår,David Toska, prøver aktivere sin tidsmaskin.

Sic Semper Tyrannis betyr "slik går det med slemmingene" på latin. Språket som ingen forstår, hvis ikke du har hatt en 45-års lang utdannelse og er en ungkar med mye fritid. David Toska har lang historie med denne setningen. Han har en tidsmaskin, som bare han kan slå på (har formen til en Freia sjokoladeplate). Det sies at de ble ropt Sic semper tyrannis til Abraham Lincoln da han ble drept. Ifølge "The Whitest Kids U' Know" har de en klubb som heter dette, som jobber med å drepe presidenten. De har også videomatriale som viser hvordan han døde: bare klikk her og her. "Ape"braham Lincoln ble slått så mye i rumpa, at han døde av å bli slått i rumpa.

OpprinnelseRediger

Noen viser også til at Sic Semper Tyrannis kommer fra Krittiden og at det var Tyranisaurus Rex Jr. Sr., en stor reptil, som fant opp denne setningen. Noe som gir en ny betydning til setningen. Dette betyr mer: "Sånn går det med Tyrannosaurus" og de ble jo utryddet, så du skjønner tegninga... Tyranisaurus Rex Jr. Sr. var kjent som Krittidens største skribent, og kanskje mest kjent for sitt verk: "Jeg døde av en metoritt". Denne boka ble funnet av David Toska i 1808, da han hadde laget sin lokalkjente tidsmaskin. Boka oppevares nå på Sametinget, der hvor folket følte det var best sikkerhet... Etter at polit"ikke"rne hadde sett filmen "Kill Buljo".

AnalyseringRediger

Hvis man leser Sic Semper Tyrannis baklengs, så blir det "Sinnaryt Rempes Cis". Noe som ikke gir noe mening. Men hvis du tenker på Star Wars og setningen samtidig skal det ikke skje noen ting. Noe som i forskerverdenen heter "Uinntresant", noe som er veldig forbløffende.
PS. Prøv å si det til George W. Bush da blir han sikkert glad, og som resultat av et glad-anfall, Sender han 89 "glade" militære offiserer i posten til deg. LYKKE TIL!!!